Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
2xper
Länkar
f a s t
Vilse i andra medier
f f t t
Nyheter
Plundring
2006-01-22 av Jerk Rönnols
På allmän (peters) begäran följer här någon sorts felstavad sammanställning av kvällen.

Jag vet inte riktigt var jag ska börja, men det ordnar sig nog tillslut.
Wintercuppen gick i alla fall ganska bra, dock bjöd Mr K på ett förrädiskt trick mot slutet.

Kal oskar gick sta och plocka hem segern, lite halft oväntat sådär, men det var väl festligt.

Nå låt oss komma till pudelns kärna. Eller, nej, vi väntar med det. det var bastudags och det var lite mysigt samkväm sådär. Ingen röjarskiva av klassiskt snitt, men vi skötte oss ganska bra. På tal kom en stilla undran om huruvida sittningen skulle bli för lugn, då förfesten inte ens urartade litegrann.
Ett par snöänglar senare begav sig de tappra mot herrgårn. Var... Läs mer »
Intervallträning
2006-01-16 av Jakob Forsselius
Känner du dig långsam i kroppen? Nu erbjuder Vilse åter intervallträning!
Från och med fredagen den 20e januari kan man träna intervaller med LiTHe Vilse. Klockan 18.00 varje fredag vid Rydshallen är tiden som gäller. Dessa träningar kommer att pågå under vintern för att se hur stort intresset är. Det kommer inte att finnas någon speciell ansvarig för dessa passen utan de som kommer dit får komma överens om hur och var intervallerna ska springas. Läs mer »
God jul och gott nytt år!
2005-12-19 av Lin Eriksson
Tentorna börjar bli skrivna och Vilsarna börjar lämna stan på slätten... Innan styret åker hem och luktar på glöggen vill vi dock ge er en liten försmak av vad som komma skall under vårterminen 2006.
Först några gamla godingar:

Julgransplundringen ska alla gå på. Datumet är fastställt till den 21/1 och trevligare sittning än plundringen brukar vara svårt att hitta.
OBS! Sista anmälningsdatum är 4/1

Träningslägret den 17-19 februari i Åby SOK:s klubbstuga i Kolmårdsskogarna är också en riktig höjdare! Anmälan går att finna under arrangemang.

Tävlingsresan går i år av stapeln till Halland 10-12 mars om intresse finnes. Dock ligger den mitt i tenta-p. Planer finns också på en tävlingsresa till Närkedubbeln... Läs mer »
Träningsläger i vinter
2005-12-14 av Lin Eriksson
Har du svårt att sitta still och tycker det är långt till Vilselägret? Isåfall kan du följa med på LOK:s träningsläger och träningsdagar under vintern och köra skiten ur dig som Andrea skulle sagt
Följande aktiviteter finns inplanerade, anmälan till Jakob (jakgu822@student.liu.se) eller Lin (liner209@student.liu.se). Mer info kommer komma upp på LOKs hemsida. Följ länken nedan

21 jan Brutalpass, Kolmården
28-29 jan Träningsläger, Södertälje
11 feb Träningsdag, Åtvidaberg
17-19 feb VILSELÄGRET!!!!
4-5 mars Träningsläger, Hallsberg

Alla är varmt välkomna och är man träningsmedlem i LOK åker man med till samma kostnad som de som tävlar för klubben. Läs mer »
Tävlingsresa i vår
2005-12-12 av Lin Eriksson
Resan är planerad att gå till Halland den 10-12:e mars och innehålla en nattävling, en långdistans och en stafett där vi gör vilselag...
Vi vill ha in intresseanmälan, vilken absolut inte är bindande utan bara en koll, redan nu så vi vet om det är något att jobba vidare på eller inte.

Har du kontakter gällande exempelvis boende i närheten av tävlingarna så får du gärna meddela det även om du själv inte kan åka med. Allt är av intresse.

Intressanmälan görs till Lin muntligen eller via mail liner209@student.liu.se
Läs mer »
Resultat WinterCup II 051207
2005-12-07 av Andreas Frisk
Efter en blöt helkväll på stan, så fick vi följande resultat på säsongens andra WC. Noteras kan att kampsportskunskaperna är dåliga då ingen av herrarna lyckades hitta kontroll fyra, som låg vid Kampsportscentrum.
Resultat
---------------------- Tid -- Antal kontroller

Herrar

1 Fredrik Pettersson -- 01:40:19 -- 15
2 Per Carlborg  -------- 01:44:18 -- 14
3 Mattias Lundberg --- 01:58:05 -- 13
4 Lukas Gustavsson --- 01:58:25 -- 13
5 Peter Aronsson ----- 02:02:55 -- 13
6 Max Samuelsson ---- 02:02:59 -- 13
7 Martin Fri ---------- 01:55:00 -- 12
8 Johan Persson ------ 02:18:01 -- 11
9 Karl Tiselius --------- 01:09:10 -- 7

Damer

1 Malin Danielsson ----- 01:22:40 -- 12
2 Lena... Läs mer »
Resultat Stadsmästerskapet 2005
2005-12-04 av Fredrik Pettersson
Då var 2005 års stadsmästerskap avklarat. Vi gratulerar årets segrare; Hans Brolund och Katarina Lindén.
Många letade ludna kaniner på slottet och till slut lyckades Hasse klämma fram ett krucifix och saken var biff. Strax därinnan hade även Katarina kommit till samma slutsats.

Det mest spännande var nog att Andrea och co varvade tidigt men sedan hade väldiga problem med att lokalisera de korrekta skärmarna och således de bokstäver som stavade ut Krucifix. Det gjorde att Katarina kunde glida förbi och knipa segern.

Det som också konstaterades under lördagen är att monumentet över Slaget vid stångebro har en mycket klenare kopia uppe på Universitetsområdet vilket Max med följe fick erfara. Den missen på en drygt 30... Läs mer »
Maskerad
2005-12-04 av Jerk Rönnols
Som vanligt får jag för mig att skriva dumheter när jag kommit hem sent om kvällen (tidigt om morgonen?).
Här följer mina senaste visdomsord.
Nu har jag alltså kommit hem.
Av någon anledning fann jag det värt att sparka igång datorn och skriva ett par rader, istället för att slå höet (anglocism-varning) med en gång.

Nåväl, jag tände just sarkasmernas lamap, och i skenet av den vill jag passa på att dela ut ett par tack, vilket verkar vara p åmodet så här års.

Tack till:

A Kleist & Edvin - Nerblötta papper på golvet var jättekul att städa upp.

Max - Sådär vid halv 5 blir man förstås jätteglad när man får tvätta bort blå färg från handfat, väggar, golv och vartenda jävla bord i hela lokalen (brasklapp... Läs mer »
Maskeradförfest i Valla
2005-12-02 av Lin Eriksson
Fjolårets festansvarig inbjuder hela alltet till förfest i Valla innan det är dags att frälsa hedningarna på Skytte-C
Bastun på Vallavägen 10 är bokad från 17:00, lägenhet 6:248 står öppen för allmänt samkväm till glada toner från samma tidpunkt. Trilla in när ni vill därefter.

//Lin Läs mer »
Tack alla som gjorde festen till vad den var!
2005-12-01 av Lina Lindberg
Ni är bäst! Utan alla Er så hade det inte blivit någon fest. Tack vare er flöt allt jättebra och jag kunde mingla runt å prata med folk (förutom då jag torkade spyor). Ni gjorde alla ett superbra jobb!

Speciellt tack till alla mina områdesansvariga; Marie(stigen) och Lina som gjorde ett grymt jobb med att planera alla goda drinkar och inhandla all mat, för att sedan slita som djur med att bära kegg och sprit under kvällen, samt tillaga all mat. Magnus och Johan som tryckte alla fina sånghäften och biljetter och såg till så att ljudet och ljuset blev perfekt. Lena och Marie(JOK) gjorde ett jättejobb med sittningen så att jag inte behövde fundera så mycket på den utan kunde fokusera på festerna. Daniel gjorde ett... Läs mer »
Fika 5/12
2005-12-01 av Andrea Westerdahl
Måndag 5/12 i ryd vankas det fika efter träningen.
Missa inte detta tillfälle att få reda på alla smaskigheter från helgen.
Samling på Björnkärrsgatan 1 C22 för fika efter träningen, drop in efter 20.
Det vankas mackor, fil med flingor, juice och fikabröd.
Medtag 15 kr och en massa skvaller från Maskeraden!
(För allergiker, en liten varning då det finns både hund och marsvin i lägenheten) Läs mer »
Stort tack!
2005-11-30 av Andrea Westerdahl
Jag vill ge ett stort tack till alla som arbetat under denna oförglömliga helg och ett speciellt tack vill jag ge till alla som arbetat med att vakta skola och bussar.
Stora tack till!
Maja Myrén, Lisa Silvermark och Erik Backteman som höll tillbaka de anstormande orienterarna vid öppningen av skolan. Utan er hade jag fått både hjärtinfarkt och en arg vaktmästare runt halsen.
Johan Brunberg och Kristine Svensson som tog det långa nattpasset
Sofie Berger, Cissi Håkansson och Maja Elnerud som gjorde att vi klarade frukostarna helt galant, trots lite köer.
Daniel Forsberg som tog sig an allt fullt folk när dom kom från vätskan.
Anna Olsson och Per Malmlöv som höll vakt hela långa lördag natten.
Sen vill jag även tacka Sara... Läs mer »
Tävlingsledaren säger TACK!
2005-11-28 av Lin Eriksson
Medans festarrangörerna var torra om fötterna och alltid varma så fanns det ett gäng som stod på ett snöblött och minusgraderskallt TC i Mörstorp...
Det är framförallt till er med blöta fötter och stelfrusna fingrar som jag vill säga puss och kram och tack! Ni har varit helt outstanding underbara. Danne som likt McGyver fick elverket att vakna till liv, körde släpet fram och tillbaka och vände det på en femöring, och bajsmannnen Erik som slet och plågades med toaletterna. Fikakillarna vid starten med synkade klockor, markatjejerna som sålde hamburgare likt smör, Henke och Jocke som skötte sig utmärkt i sekretariatet trots lite krångel i början av nattsprinten och Lena och hennes killar vid vätskan som höll... Läs mer »
NSM-kartpackning
2005-11-23 av Peter Aronsson
Tack alla som hjälpte till, det här lovar gott inför helgen!
Under kvällens kartpackning så var det nog totalt uppåt 50 pers som var här hemma hos mig och ville hjälpa till med kartpackningen. Detta var mycket mer än vad vi hade väntat oss så tyvärr fick några komma hit utan att göra något fysiskt, men alla som var här bidrog med någonting, TACK så mycket för hjälpen! Nu vill vi bara ha hjälp några futtiga timmar ytterligare, eller rättare sagt, från fredag em fram till söndag em. Så vi ses i helgen! Nu är det inte långt kvar. Läs mer »
Provlöpning på NSM
2005-11-21 av Lin Eriksson
Har du tid över på NSM så finns chansen att provlöpa banorna innan ordinarie start.
Fredag:
Sprint i Valla. Samling baksidan av Gamla Irrblosset (Vallavägen 10) senast klockan 18:15.

Lördag:
Klassisk i Mörstorp. 7 eller 11 kilometer. Samling senast 8:00 på TC.

Söndag:
Kavle i Vidingsjö. 5 eller 6 km. Samling på skidbacken senast 8:30

Anmälan till Lin så snart som möjligt. Läs mer »
NSM-förberedelser
2005-11-20 av Lin Eriksson
Tävlingsgruppen behöver extra mycket hjälp i förberedelserna inför tävlingarna, och vädjar därför även till er som ska jobba på festerna och på skolan om hjälp!
Följande två aktiviteter måste vi få stöd från andra Vilsare med:

Onsdag: Kartpackning hos Peter på Alsättersgatan 32. Klockan 20:00. 800 kartor ska ner i plastfickor.

Torsdag: Uthängning och pålning inför klassiska. Vi ska även bära ut
militärtälten till vätskan. Detta måste göras när det är mörkt, pga jakten, så LADDA LAMPAN.
Avresa klockan 17:00 från Statoil Ryd. Vi beräknar att vi behöver vara ca 15 stycken. Vi sätter ur i par. Meddela om du kan ta bil. Hör av dig om du inte har möjlighet att delta.

Anmäl dig till Lin bums! Läs mer »
Resultat - WinterCup 1
2005-11-17 av
Nu har alla tagit sig runt säsongens första WC! Blev kanske lite väl lång men träning är alltid bra. Resultaten finns här.
Resultat WC 1 16/11-05

Herrar Antal kontroller Tid
1. Henrik Lingfors 18 2.11.38
2. Max Samuelsson 18 2.11.39
3. Peter Aronsson 18 2.11.45
4. Mattias Lundberg 16 2.01.10
5. Fredrik Pettersson 15 1.42.58
6. Jerk Rönnols 14 1.48.19
7. Erik Martinsson 14 1.50.44
8. Lukas Gustavsson 14 1.50.45
9. Magnus Johansson 14 1.50.46
10. Erik Johansson 14 1.50.47
11. Daniel Forsberg 14 1.50.48
12. Jakob Gustavsson 14 1.53.42
13. Erik Moqvist 14 1.53.43
14. Henrik Pettersson 13 1.59.09
15. Per Brolund 13 1.59.10
16. Andreas Frisk 11 1.49.36
17. Markus Enberg 10 2.01.29
18. Johan Persson 8 1.59.11
19. Per Henriksson 2 1.37.16
20. Per Andersson... Läs mer »
Kartpackning inför NSM
2005-11-15 av Lin Eriksson
Onsdag 23/11, klockan 20:00 blir det kartpackning hemma hos Peter på Alsättersgatan 32:12. Alla som har möjlighet att delta bör göra det. Närmare 800 kartor ska ner i plastfickor.
Har man svårt att hinna till 20:00 går det bra att dyka upp senare. Vid frågor, kontakta Lin. Läs mer »
Wintercupen
2005-11-11 av Lin Eriksson
Snart drar Wintercupen igång med första deltävlingen på onsdag. Träningsansvariga bjussar härmed på info och regler om vad en Wintercup egentligen är.
WinterCupen är 6 (alternativt 5) stycken plojtävlingar som genomförs under vinterhalvåret för att öka trivseln och sammanhållningen i LiTHe Vilse. Gemensam start tillämpas på alla deltävlingar utom finalen och kartmatrialet kan se ut i stort sett hur som helst. Som exempel kan nämnas att kartan tidigare bestått av plankor, ballonger och pizzakartonger. På kartan finns diverse kluriga ledtrådar om vart stämplarna går att finna.

Som ny student i Linköping så ska det helt enkelt inte gå att vinna en WinterCup, utan helst ska man inte förstå någonting. Efter att... Läs mer »
NSM
2005-11-10 av Peter Aronsson
Det behövs fortfarande lite jobbare, och då till att vakta skolan. Och så är det snart dags för anmälan. Uppdaterad torsdag 22.00
Nu har anmälan för andra föreningar gått ut, den exakta siffran är inte klar, men ungefär 240-250 deltagare blir det.

Vi saknar fortfarande folk som kan tänka sig att sitta och vakta skolan på nätterna, nästan alla är uppbokade på någonting, så det som behövs nu är några som kan tänka sig att jobba dubelt, dvs jobba på sittningen och vakta skolan, eller jobba på tävlingarna och ta ett pass på skolan.

Dessutom så är det dags för vilsare som vill vara med på någon aktivitet(tävlingar, ol-pub, eller efter banketten) att anmäla sig, detta gör man till mig(Peter). Och det skall... Läs mer »
Fel på sidan? Kontakta admins © LiTHe Vilse Org.nr: 802455-0108