Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
2xper
Länkar
f a s t
Vilse i andra medier
f f t t
Om oss
LiTHe Vilse är orienteringsföreningen vid Linköpings universitet.
Föreningen startades på tidigt 80-tal och har sen dess varit en naturlig del i orienterarnas vardag i Linköping.

Träningar

LiTHe Vilse erbjuder träningar nästan alla dagar i veckan. Vissa träningar sker i samarbete med LiTHe Syra och LiU Elitidrott och som medlem i Vilse är du välkommen även på dessa. Träningsutbudet varierar under året, men det finns några träningar som alltid återkommer:
 • Höst/Vår-Cup

  Orienteringsbanor med SportIdent utsatt. På dessa finns alltid både herr-, dam- och nybörjarbana. Som en ”tränings-tävling” för de som vill. Cupen brukar vanligtvis bestå av 5 deltävlingar, en per vecka.
 • Teknik-OL

  Orienteringsträning i olika former, oftast i Ryd- eller Vallaskogen. Här finns endast en bana för alla och man får själv anpassa träningen efter sin nivå.
 • WinterCup (WC)

  Består av 5 stycken plojtävlingar + en final. Genom kluriga ledtrådar ska man lista ut var kontrollerna sitter och kartan kan se ut lite hur som helst (ballonger, pizzakartonger osv). Gemensam start tillämpas på alla deltävlingar utom finalen och det är fullt tillåtet att hänga varandra. Genomförs i stadsmiljö.
 • Klubbmästerskap

  Varje år koras LiTHe Vilses klubbmästare i Sprint, Dagorientering, Nattorientering och Stadsmästerskapen. Utöver dessa genomför Vilse ofta även flera ”inofficiella” KM så som Skid-KM, Rullskids-KM och Terränglöpnings-KM.

Det bästa sättet att ta reda på vilka träningar som erbjuds är att hålla koll på hemsidan, där alla träningar läggs upp under ”Kommande träningar”.

Sociala aktiviteter

Förutom träningar erbjuder LiTHe Vilse även flera sociala aktiviteter under året. Detta för att skapa sammanhållning och ha kul tillsammans i föreningen.
 • Träningsläger

  Vilse brukar varje år åka både på ett skidläger och ett orienteringsläger.
 • Kräftskiva

  Första aktiviteten vid nya läsåret. Brukar ske i augusti/september.
 • Fester

  Under året arrangerar Vilse flera olika fester för alla medlemmar; Höstfesten, Maskeraden, Vilsegalan och ÖL-OL.

Mer information och anmälan till dessa aktiviteter kommer upp på hemsidan när de börjar närma sig. Informationen brukar också gå att se på LiTHe Vilses facebook-sida.
Här finns info om hur du blir medlem i denna fantastiska förening!
Fel på sidan? Kontakta admins © LiTHe Vilse Org.nr: 802455-0108