Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s f t t
Nyheter
Intresse för Vilse-blogg?
2012-10-08 av Sofia Gustavsson

Är du sugen på att dela med dig av din vardag (och helg) som Vilsare?

Det finns som förslag att starta en Vilse-blogg, som ska fungera som både trevlig läsning och information för medlemmar, men också som ett sätt att göra reklam för Vilse utåt. Det kommer inte vara någon som skriver alla inlägg, utan tanken är att alla som är intresserade av att skriva något inlägg då och då kommer att ha inloggningsuppgifterna.

Är du intresserad av att skriva något inlägg då och då om träning, fest, plugg, tävling, korridorshäng eller annat som du hittar på som kan kopplas (i alla fall nästan) till LiTHe Vilse? Kontakta sofgu845@student.liu.se. Finns intresse kommer en Vilse-blogg att etableras! Läs mer »
Icebug Winter Run
2012-10-05 av David Eriksson

Hej kära medlem!

Vi har fått en mycket spännande och intressant förfrågan från Icebug om vi vill hjälpa dem att arrangera Icebug Winter Run nästa år! Upplägget är fyra olika tävlingar för olika målgrupper; "Företagsloppet", "Ismilen", "Familjestafetten" och "Promenadloppet" men där samma tävlingsområde och liknande bansträckningar utnyttjas för att minimera arbetsbördan. Tävlingarna kommer gå av stapeln under en fredagskväll och lördag någon helg från i slutet av januari till början av mars beroende på vad vi och Icebug kommer överens om. Icebug hoppas på ett långsiktigt samarbete där vi i LiTHe Vilse kommer att stå för den stora delen av arbetsinsatsen men där Icebug täcker kostnaderna. Tävlingen... Läs mer »
Anmälan till Höstcupsfinalen
2012-10-05 av Anna Algotsson

Nu är det dags för den spännande upplösningen av årets Höstcup. Detta kommer ske i Vallaskogen med samling vid Vallamassivet, start från 17.15. Anmäl er under rubriken "Höstcupsfinal" till höger så att vi kan beräkna kartåtgång.

/Anna och Hanna Läs mer »
Resultat Höstcup #4
2012-10-03 av Henrik Tosteberg

Dagens Höstcup vanns av Therese Klintberg och Viktor Larsson, stort grattis! Nästa vecka är det final och då får vi se ifall de även kan ta hem totalen.

Tack David Eriksson och Johan Persson för banorna.

Resultat

Läs mer »
Anmälan till Höstcup #4
2012-10-01 av Henrik Tosteberg

Glöm inte att anmäla er till Höstcup #4 som går av stapeln i Vidinsgjöskogen.

Mer info och anmälan finns här

Läs mer »
Slutgiltig anmälan till NSM
2012-09-28 av David Eriksson

Det finns nu en ny anmälan till NSM utlagd där vi vill veta vilka aktiviteter du vill delta på! Anmäl dig igen, den tidigare anmälan är inte bindande och vi vill gärna att alla gör en ny anmälan :)

Läs mer »
Resultat Höstcup #3
2012-09-26 av Henrik Tosteberg

Tack Matilda och Emeli för en bra Höstcup i rusket!
Och ett stort grattis till Oskar Svensson och Therese Klintberg som segrade i sina respektive klasser!

Pga lite strul med startlistan (regnet förstörde den) så kan det förekomma vissa fel i namnen i resultaten. Hojta isåfall till!

Resultat

Läs mer »
Anmälan till Höstfesten
2012-09-26 av Beata Falk

Några har frågat och nu är den äntligen här! Anmälan till årets höstfest. I år inte bara en fest utan även en mycket prestigefylld tävling - något du inte får missa. Så anmäl dig redan idag medan det finns platser kvar!
Läs mer »
LiTHe Vilses årsmöte 2012!
2012-09-25 av Jenni Simola

Alla medlemmar är välkomna till Vilses höstmöte på onsdag den 31:a oktober 20.00 i OL4:an, Björnkärrsgatan 2 B!

På höstmötet, tillika årsmöte, redovisar förra och nuvarande styret vad de har gjort och kommer att göra. Det kommer även bjudas på fika!

Motioner skickas till daver947@student.liu.se senast onsdag 17:e oktober.

Verksamhets- och förvaltningsberättelser, verksamhetsplan med budget samt styrelsens förslag och inkomna motioner med styrelsens yttrande finns tillgängliga i filarkivet på hemsidan onsdagen den 24:e oktober. Logga in och tryck på "administrera" och vidare på "filarkivet" för att komma åt handlingarna.

Dagordning
1. Mötets öppnande.
2. Fastställande av röstlängd för mötet.
3. Val av... Läs mer »
Höstcup #3
2012-09-20 av Henrik Tosteberg

Information och anmälan inför Höstcup #3 finns här

Läs mer »
Resultat Höstcup #2
2012-09-12 av Henrik Tosteberg

Vi tackar Joel Käll-Karlsson och Terese Wängdahl för en mycket bra Höstcup!

Vann gjorde Viktor Larsson i herrklassen och Therese Klintberg i damklassen, grattis!

Sträcktider

Läs mer »
Intresse av SM-träning på måndag?
2012-09-12 av Henrik Tosteberg

På måndag är det tanken att vi ska ha en orienteringsträning på en karta ca 20-30min bort från Linköping, i vad som förhoppningsvis blir SM relevant terräng. Detaljerna är ännu inte klara, men en intresseanmälan ligger i vilket fall uppe, så gå in och anmäl er, först till kvarn gäller!

Har ni tillgång till bil så skriv gärna det i kommentarsfältet.

Anmälan görs här.

Läs mer »
PM Höstcup Etapp 2, onsdag 12 september
2012-09-10 av Joel Käll-Karlsson

Nu finns preliminärt PM för den andra etappen utav höstcupen nu på onsdag tillgängligt på:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=3960458728093&set=oa.420633977985646&type=1&relevant_count=1&ref=nf

Det blir ett SM-deluxe arrangemang med något längre banor och lite extra service för att komma in i tävlingskänslan inför helgen. För de som inte planerar att springa SM blir det ett bra träningspass.

Glöm inte anmälan under aktivitetsinfon! Läs mer »
Höstcup E2, onsdag 12 september
2012-09-09 av Joel Käll-Karlsson

Lithe Vilse inbjuder till den andra etappen utav höstcupen 2012 som avgörs i Rydskogen. Ett perfekt tillfälle att testa formen en sista gång inför Lång-SM!

För mer info och anmälan se aktivitetsinfon.

Värt att notera är att första starttid är framflyttad till 18.00 då arrangörerna inte kan vara på plats tidigare.

Om du själv inte kan delta utav någon anledning men kan tänka dig att bistå med kontrollutsättning etc så kontakta Joel "Källe" Käll-Karlsson 073-556 72 09 joeka743@student.liu.se eller Terese Wängdahl, 070-55 17 71 4, terwa907@student.liu.se

Välkomna!
Läs mer »
Inbjudan till LiU-Loppet, hösten 2012
2012-09-07 av Johan Nyman

LiU-Loppet är en löptävling som arrangeras av studentföreningarna LSIF, LIU AIF, LITHe Syra och LiTHe Vilse. Tävlingen är öppen för alla som studerar eller arbetar på Linköpings Universitet och är gratis att delta i. Loppet går två gånger om året, en gång på våren och en på hösten.
Datum
19 september 2012, starten går kl 18:30
Plats
Framför Campushallen, Campus Valla, Linköping
Banan
Banan kommer att utgå från Campushallen och sedan gå i Vallaskogen för att sedan gå i mål utanför Campushallen igen. Banan kommer att gå på växlande underlag såsom asfalt, gräs och grus.
Backpris
I toppen av backen vid vallamassivet kommer en drickaback att stå. Den som tar den och springer i mål med den vinner ett finfint... Läs mer »
Resultat Sprint-KM
2012-09-06 av Henrik Tosteberg

Under dagen avgjordes Vilses årliga Sprint-KM. Vann gjorde i damklassen gjorde Alva Olsson och i herrklassen nykomlingen Emil Svensk. Grattis!

Resultat och sträcktider:

Resultat

Läs mer »
Medlemsavgiften för läsåret 2012/2013!
2012-08-29 av Jenni Simola

Nu är det dags att betala medlemsavgiften för läsåret 2012/2013! Medlemsavgiften är 50 kronor och den betalas in på Vilses plusgiro 438 63 26-5. Glöm inte att ange namn i meddelandefältet!

Medlemsskapet kan också lösas på Kalasmottagningen (mässan, den 5:e september) och på upptakten (den 6:e september i C2) men då enbart med kontanter. Läs mer »
Nya Vilsesidan är här!
2012-08-28 av Johan Nyman

Nu är nedräkningen klar och LiTHe Vilses nya hemsida har sett dagens ljus!
Vi har byggt om sidan från grunden och hoppas att sidan kommer att bli bättre än den förra. Det kan finnas småbuggar eller fel och om ni skulle stöta på något som verkar knas så skriv i forumet eller kontakta oss admins så kollar vi på det.
Några av de nya sakerna:

* Träningar är förbättrade och man kan nu öppna för anmälan till alla träningar, innebandymatcher och arrangemang.
* Om det är fullt till en träning hamnar man på reservlistan när man anmäler sig. Om någon sedan skulle avanmäla sig så får den som är överst i reservlistan den platsen.
* Forumet är förbättrat och ser nu lite snyggare ut.

Börja gärna med att Logga in... Läs mer »
LiTHe Vilse på KALASmottagningen!
2012-08-27 av Sofia Gustavsson
Kom och träffa Vilse-styret på KALASmottagningen den 5 september i Cloetta Center!
Det kommer bjudas på tävling, filmvisning och så finns det möjlighet att köpa medlemskap, tröja och märken till overallen.

För mer information om KALASmottagningen, ett evenemang för dig som är ny student vid Linköpings universitet, besök www.kalas.liu.se. Läs mer »
Sprint-KM och upptakt!
2012-08-22 av Jenni Simola
Den 6:e september startar Lithe Vilses verksamhetsår med Sprint-KM kl. 18 vid Vallamassivet och därefter samlas vi för upptakts-möte kl. 20 i C2.
LiTHe Vilse välkomnar varmt såväl nya och gamla orienterare till Sprint-KM och upptakts-möte den 6:e september!

Mellan 18.00 och 18.30 är det fri start i LiTHe Vilses sprint-KM som även är första deltävlingen i Höstcupen. Start och mål är vid Vallamassivet.För mer info om sprinten se kommande träningar.

Efter sprinten är det klockan 20.00 en gemensam upptakt ihop med LiU elitidrott och LiTHe Syra i sal C2 i C-huset. Information om träningar, tävlingar och andra aktiviteter kommer att ges och det bjuds även på fika.

I samband med upptakten är det även möjligt att lösa... Läs mer »
Fel på sidan? Kontakta admins
© LiTHe Vilse