Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s f t t
Nyheter
Skidläger till Säfsen
2015-11-09 av Hanna Modig Tjärnström

Snart är det dags för ännu ett av alla högpunkter i vilsekalendern, det är nämligen dags för Vilses årliga skidläger! Missa inte chansen att följ med vilse norrut och glida runt i spåren tillsammans.

Lägret kommer precis som förra året vara i Säfsen (lite närmre hem = lite mer tid i spåren!) Planen är att vi åker upp någongång vid lunchtid på torsdagen (några kommer lite senare pga nått som kallas skola) och att vi sedan har några härliga dagar full med aktivitet för att sedan traditionsenligt avrunda resan med vilses skid-km på söndagen innan hemfärd.

Schemat under dagarna är inte helt spikat än men för att nämna lite som funnits på schemat tidigare år är skidskola, skidlek, bastu, helhärlig middag på världshuset och självklart en massa urmysigt stughäng.

Anmälan kommer vara bindande och är till för att vi ska veta hur många stugor vi ska boka. Vi har preliminärbokat för 35 personer. Det kommer att gå att anmäla sig efteråt i mån av plats och om fler anmäler sig så kommer vi självklart försöka boka ytterliggare platser. Men det är ju inte så mycket att tveka om, utan bara in och anmäl! Roligare om vi blir fler!

In och anmäl till höger!
Fel på sidan? Kontakta admins
© LiTHe Vilse