Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s f t t
Nyheter
Välkommen till Vilsegalan!
2015-01-16 av Jill Johansson

Den 14:e februari, på självaste alla hjärtans dag, ska vi kora vilsare som under det senaste vilseåret gjort något extra speciellt!

I år kommer det gå att nominera vilsare i följande kategorier:

Årets kvinnliga idrottare
Årets manliga idrottare
Här ska vi fira den kvinnliga respektive manliga vilse-idrottare som gjort den bästa orienteringsprestationen under året!

Årets idrottare med funktionshinder
Finns det någon vilsare som haft det lite extra tufft, och samtidigt kämpat extra hårt med alternativ träning under året?

Årets prestation
Inom denna kategori faller alla typer av prestationer, kanske känner du någon som sprang en tävling med bara en sko eller någon som tog sig igenom en stafett genom att springa flera sträckor? Högt och lågt, vitt och brett passar in här, bara det är något extra som presterats!

Årets nykomling
Som namnet antyder söker vi här någon, inte lika etaberad vilsare, som utmärkt sig utöver det vanliga i vilse-sammanhang!

Årets soffpotatis
Är det någon vilsare som presterat extra och ofta i den mjuka soffan under året?

Årets Vilsare
Vilses egna Jerringpris! Årets Vilsare är en person som under 2014 har gjort något speciellt. Det kan vara att genom sitt agerande och engagemang bidragit till en positiv utveckling i Lithe Vilse, en bra idrottsprestation eller helt enkelt någon som sprider glädje i föreningen! Det är ni som bestämmer vem som ska premieras! Nomineringar till årets vilsare tas in likt de andra priserna men bestäms först under galakvällen där vi tillsammans röstar fram vinnaren!
Likt Jerringpriset är Årets vilsare den mest prestigefyllda titeln och det kommer såklart att synas på priset!

För att premiera dessa Vilsare behöver vi hjälp med att uppmärksamma vad och vilka som utfört det där speciella under året. Skicka in nomineringar med tillhörande motivering till jiljo176@student.liu.se

Ju tidigare desto bättre men sista dag är 7 februari.

Självklart vill vi se så många vilsare som möjligt även under själva kvällen för att prisa våra främsta vilsare! Glöm inte att anmäla er!
Anmälan sker här: Anmälan Vilsegalan
Sista anmälan för själva galan är 29 januari.

Varmt välkomna till galan och glöm inte att skicka era nomineringar!
Fel på sidan? Kontakta admins
© LiTHe Vilse