Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s f t t
Nyheter
VINNA eller försvinna?
2003-12-03 av Harri Karlsson
Trots att nästan halva innebandylaget låg däckat i sjuksängen, med avsaknad av så tunga namn som Broder Hovra, Broder Fjolla, Dyngfors, Granath & Klittan så fullständigt pulveriserade Vilse "A-team".
Och en viktig match var det också. Antingen skulle Vilse åka ut ur serien eller gå till slutspel och gå upp i serieledning. Det såg mörkt ut efter de första minutrarna. 0-1 till A-team och Vilseklacken var nära på att resa sig och gå därifrån. Men sedan började målen spruta in och de klassiska ramsorna "LiTHe Vilse går på Lapin" ljöd för fulla drag.

Inte mindre än 6 mål gjorde Vilse i första perioden (halvlek?) innan visselpipan hördes för paus. I andra halvlek så hade A-team tappat stinget lite men tack vara suveränt målvaktspel från deras sida lyckades bara Vilse peta in 2 mål till och A-team slapp förnedras totalt. Deras målvakt uttryckte sig, något som jag aldrig förstod vad han menade: "Ni spelar ju inte innebandy, ni springer ju bara". Suveränt spel i Vilsemålet av Peter "Da Cock" höll även motståndarnas siffror nere.

För er som läst mer än grunken i matte så kanske ni fattat att sluresultatet blev 8-1 till Vilse och det resultatet satt fint efter "the bloody germans" seger i söndags...

Underbart Vilse!

LiTHe Vilse - A-team : 8-1

Kvällens målgörare:
Christian "the Veteran" 2
Lundagårds "the Viking" 3
Jocke "los el Gigantos" 1
Svenne "the Sharpshooter" 1
Fabbe "FAB5-destroyer" 1
Fel på sidan? Kontakta admins
© LiTHe Vilse