Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s f t t
Nyheter
Ansök till LiTHe Vilse-styret!
2014-03-26 av Sofia Gustavsson

Nu öppnar ansökningsperioden till LiTHe Vilse-styret HT2014/VT2015!

Är du intresserad av att vara en kugge i det viktiga hjulet som får LiTHe Vilse att snurra? Eller är du intresserad av att på ett flertal möten framöver få hålla hårt, hårt i det blanka skaftet som ordförandeklubban har? Kanske är du intresserad av att lära känna 5 andra Vilsare lite bättre samtidigt som du planerar träningar, fester och aktiviteter så att de passar just ditt schema. Då ska du söka till styret!

De poster som finns att söka i styrelsen är:
• Ordförande
• Sekreterare
• Kassör
• Festansvarig
• Träningsansvarig (x2)

Dessutom går det också att söka till posten som Revisor.

Om du är nyfiken på vad de olika posterna i styrelsen innebär mer detaljerat finns det fortfarande ett gäng eminenta inlägg att läsa på LiTHe Vilse-bloggen där styret 2012/2013 beskriver hur de upplevde sitt år i styrelsen. Du hittar de inläggen här!

I din ansökan ska du redogöra för vilken/vilka post/poster du söker, samt vad du besitter för utmärkta egenskaper och erfarenheter som gör dig till den som vi söker. Du ansöker genom att skicka ett mail till Sofia Gustavsson (seegustavsson@gmail.com) och Amy Rankka (amyrankka@gmail.com). Ansökningsperioden är öppen fram till och med den 16 april. Därefter kommer valberedningen att nominera en styrelse till vårmötet, där alla LiTHe Vilses medlemmar har möjlighet att påverka valet av styrelse.

Välkommen med din ansökan!

Sofia Gustavsson & Amy Rankka
Valberedningen 2013/2014
Fel på sidan? Kontakta admins
© LiTHe Vilse