Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s f t t
Nyheter
Nomineringar på vilsegalan
2014-02-16 av Tobias Beckius

Hej!

Hoppas att ni tyckte vilsegalan var trevligt. Vi i styret hade i alla fall mycket trevligt. Många har frågat efter motiveringarna till de nominerade ifrån vilsegalan. Därför lägger vi nu ut dem här. Nedan följer nominerade, vinnare och motiveringarna i varje kategori.

Årets nykomling
Anton Sundgren - Förutom ett gediget deltagande vid merparten av LiTHe Vilses aktiviteter, gjorde denne Vilsare en storslagen entré vid sin första sittning i föreningens regi. Knappt hade sittningen dragit igång innan toastmastern på Das Höstfest, Joakim Wigertz, fick sig en minnesvärd kyss på scenen!
ManCave (OL5an) - När den sista kvinnan nu lämnat OL5an så luktar nu stället värre än toaletten på skytte-C.
Robert Pettersson(VINNARE) - för gyckel, luciatåg och stort engagemang i vilses aktiviteter samt goda prestationer inom orienteringsskytte.
Albin Olausson - en andraplats på första sträckan i Novembersprinten befäste verkligen att han är tillbaka i orienteringsvärlden. Askersunds OKs stolthet placerade sig även på den övre fjärdedelen i H21 på O-ringen, en mycket imponerade resultat för någon som kallar sig "löpare"!

Årets idrottare med funktionshinder
Sofia G - Efter en liten smäll och några veckor på morfin tycktes skadan vara inringad till sprickor i ett par revben. 1½ år senare har läkarnas diagnoser varit kramp i lungan, oläkbart skelett, kronisk muskelblödning och döda lungceller, för att slutligen landa i skadad diafragma, och läkare har gett rådet att "nu är det nog dags att invaliditetsanmäla dig". Nu kan det väl ändå inte bli värre?
Henrik Jonsson - Med endast en vecka kvar till SM-Stafetten så är det många som tänker att nu måste formen toppas. Denna person tänkte inte riktigt så.. Han tänkte snarare: Idag jävlar då super jag till!!! Föga oväntat slutade kvällen på akuten och flertalet stygn. Ja han tog sig faktiskt haltande runt SM-stafetten men frågan är dock inte om detta handikapp till viss del också är mentalt.
Fredrik Larsson - Efter ca 5 år i Linköping så hade äntligen denna vilsare hittat något som han är bra på, handikapps-ÖL-OL där han segrade.
Albin Olausson(VINNARE) - Som äntligen hittat tillbaka från flera år borta från orienteringen. Framgångarna började sakta med säkert trilla in men så gjorde också skadorna. Albin har ont i samtliga muskler från midjan och nedåt. Vissa skador gör att han inte kan springa fort, andra gör att han inte kan springa långsamt.. Höftböjaren är dock däremot fullt funktionell, fråga bara fru ordförande ;)

Årets prestation
Alva Olsson - Guld på medeldistans Euromeeting
Maccan Hansson - Tog städningen till en helt ny nivå på sin 24h fylla.
Karl Walheim(VINNARE) - Sträcksegrare långa natten Jukola
Emil och Peter - Flyttade ut ur OL2 efter att ha bott i korridoren i över ett halvt decenium.

Årets sol
Emma Miléus - Trots tunga ingenjörsstudier, engagemang utanför skolan och en trägen skada som aldrig ger tillfälle att riktigt kunna springa på som önskat visar den här Vilsaren inga sura miner, och har alltid tid att ägna sig åt sina medVilsare. En riktig glädjespridare!
Joel Käll-Karlsson(VINNARE) - Med sina mysiga blogginlägg och fyndiga kommentarer fyller denna man oss alla med glädje. Vem drar inte på smilbanden när han mer än gärna blottar stora fria kroppsytor på maskeraden? Men hur ska det gå på 10mila? Det var ju ändå i den här terrängen han lyckades åstadkomma årets bom inom orienteringssverige 2009. Ja vi får hoppas att han fortsätter skina som solen genom hela 10mila-natten så ska det nog inte bli några problem.
Sara Forsberg - Alltid lika Galet glad! På alla träningar bidrar hon med ett gott humör. Speciellt på vintercuperna.
Martin Sand - Lika söt som en sockerbit. Inget kan få ned humöret på denna man.

Årets förrädare
Joel Francen - Efter år av ihärdigt motstånd, likt belägringen av Minas Tirith, har nu staden blivit intagen av Sauron. Ja vilken stad jag egentligen talar om är ingen gåta - Borensberg! Den pittoreska småklubbsidyllen har nu blivit genomborrad lik Boromirs ringbrynja av kraftiga Uruk-Hai pilar. Priset årets förrädare borde därför gå till Joel Francén, som till sist sålt sin själ till Mr. K.
Emelie P - Denna tjej valde Stockholms maskerad istället före vilses... shame on you.
Viktor Antonsson - Han var mannen som alla män ville vara. Han var mannen som alla kvinnor ville ha. Han hade allt man någonsin skulle vilja ha. Han hade den allra viktigaste egenskapen hos en man. Han hade ett helt fantastiskt SKÄGG! T.o.m den store Wassberg kunde slänga sig i väggen när Viktor kom med sitt skägg. Mystiken var stor, vad fanns egentligen i skägget?? Så långt var ju allt en solskenshistoria, till den fasansfulla nyheten kom ut.. Skägget var borta!! Ett svek mot alla män där ute, särskilt mot Thomas Wassberg! Så FY Viktor!! Snälla odla skägg igen!
Emil och Peter(VINNARE) - Överger OL2an...

Årets soffliggare
Anton Wiberg - Denna kille tar alltid upp HELA soffan i OL2an med sina 2.01m.
Oskar Eklöf(VINNARE) - Som inte ens lyckades ta sig till skidlägret i Orsa. Bakfylla, krånglande bilar och den lockade tanken på att lana med Junis, kom emellan Ogges planer på att åka till Orsa. Som Oskar själv brukar säga: Ölen räddade mig från sporten!
Joakim Wigertz - Ägnar sig endast åt träning i liggande position.
Henrik Tosteberg - Likt Sheldon Cooper har denna kille en egen plats i OL4an soffan.

Årets Manliga idrottare
Karl Walheim - Sträcksegrare på långa natten på Jukola och 13e plats på Natt-SM.
Marcus Jansson(VINNARE) - Slog världseliten på ÖL-OL och cyklade till Boden.
Mathias Hallmén - För sin seger i Natt KM.
Anton Sjökvist - Totalseger på O-ringen i klassen H21L och A-final i både Medel och Lång-SM.

Årets kvinliga idrottare
Sofia Salomonsson - 13e plats på första sträckan i stafett-SM, A-final på både lång- och medel-SM
Amy Rankka - Totalseger i klassen D21 kort på o-ringen
Lisa Andersson - När man jämför olika prestationer så är det självklart så att man börjar kolla på de mest hedersvärda tävlingarna Vilse arrangerar. Då den bästa orienteraren koras är självklart på natten, och allra helst norr om Roxen.
Alva Olsson(VINNARE) - 24e VM sprint, 4a Sprint-SM, 5a Lång-SM, 1a medel Euromeeting, 9a O-ringen D21E
Fel på sidan? Kontakta admins
© LiTHe Vilse