Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s f t t
Nyheter
Träningar i vår
2014-01-22 av Anton Wiberg

Som ni kanske sett så har träningsplaneringen lagts ut i kalendern. Vi har valt att gjort en del förändringar i träningsupplägget, orienteringsträningarna har blivit flyttade till tisdagarna och ol-distanserna har blivit borttagna. På onsdagar så kör vi backträning tillsammans med Syra (med start 12/2). Borttagningen av ol-distansen sker på grund av att vi märkt ett mycket svalt intresse för dessa träningar.

Vi har en förhoppning om att orienteringsträningarna i vår ska bestå av fler olika varianter av träningar, gärna med uthängda kontroller eller liknande, även om detta naturligtvis är upp till de som arrangerar träningen.

Nytt för i år är att gränsen för LOK stöd har höjts till 25 år vilket betyder att om Vilse söker LOK stöd så kommer vi att få mycket mer pengar än tidigare. Detta betyder att vi skulle vilja ha en lista på samtliga deltagare på träningen efter att träningen är genomförd från de ansvarig.

Så kolla om ni är ansvariga för någon träning och hör av er om ni inte kan arrangera träningen på den dagen ni har fått tilldelad så löser vi detta!

Vänliga hälsningar
Träningsansvariga
Fel på sidan? Kontakta admins
© LiTHe Vilse