Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s f t t
Nyheter
TÄVLING! Designa Vilses nya funktionströja!
2012-12-26 av David Eriksson

Hoppas ni njuter av livet i julledigheten! Nu ska ni få chans att aktivera er och vinna evig ära inom LiTHe Vilse genom att vara med i tävlingen att ta fram den nya designen för nya tröjan vi ska ta fram! Vinnaren kommer även att få någon typ av Vilsetröja!

På grund av lågt intresse för orienteringströjan senaste åren så har vi beslutat att ta fram en ny billigare och snyggare funktionströja. Orienteringströjan kommer dock att finnas kvar för beställning och det finns även idag ett gäng tröjor på lager (kontakta jenni.simola@gmail.com om du vill ha en!).

Tanken är att beställa in tröjorna 1-2 gånger per år. Första beställningen kommer att ske efter att designen är spikad i slutet av januari. Tills dess har DU chans att bestämma hur tröjan kommer att se ut! Så använd julledigheten på bästa sätt och ta fram ditt bidrag!

Tävlingen kommer att pågå till slutet av januari då det kommer att vara omröstning om vilket bidrag som är bäst! Delta genom att rita i ditt bidrag i mallen som finns här. Tröjan kommer att lasertryckas så det är stora friheter för designen ;)

Modellen är FREE LZR T-SHIRT
Pris: 269 SEK

Skicka in ditt bidrag till till: daver947@student.liu.se

Fel på sidan? Kontakta admins
© LiTHe Vilse