Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s f t t
Nyheter
Idrottslyftet
2012-12-08 av Beata Falk

I veckan fick vi ett glädjande besked från Idrottslyftet. LiThe Vilse har beviljats 40000 kr för projektet "Låt inte skorna snöa inne".
Tanken är att vi med hjälp av pengarna ska kunna arrangera extra roliga aktiviteter för våra medlemmar så att vi alla kan hjälpas åt att peppa varandra att hålla i träningen, även nu när skogen är full av snö.

Tanken är att vi under vintern ska genomföra

- 2 träningsdagar med resa till bra kartor där vi tränar, duschar, pratar igenom banorna och äter gemensam lunch i en hyrd klubbstuga. Tid och plats återkommer vi med.

- Vilsegalan, en glittrig tillställning den 9/2 med prisutdelning där bedrifter av olika slag premieras.

- Skid/skidorienteringläger i Orsa. Vi kommer att få hjälp av skidorienteringsgymnasiet i Mora med kartor och träning så att vi alla kan slipa lite på skid-o tekniken!

Den största delen av pengarna kommer gå till en subvention av Orsalägret, där pengarna täcker kostnad för resa fram och tillbaka från Orsa samt boende där uppe (för 50 pers).

Målet är att vi tack vare detta ska vara fler peppade deltagare på vinterns dagliga träningar, på KM i vår samt på vårcuperna. Hälften av pengarna får vi nu och den andra hälften när vi genomfört och utvärderat projektet. Så peppa nu varandra, ha kul och en grym form kommer som på posten till vårens tävlingar!


Fel på sidan? Kontakta admins
© LiTHe Vilse