Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s f t t
Nyheter
Student-SM i orientering 2011
2011-03-08 av Sanna Eriksson
Årets nyhet i tävlingskalendern är student-SM i orientering, som avgörs i lång- och sprintdistans 14-15 maj i Stockholm.
Student-SM arrangeras av Sveriges Akademiska Idrottsförbund i samarbete med IFK Lidingö. Arrangemanget är en del av Studentiaden, som är en helg är fylld av tävlingar i olika idrotter, varvade med invigning, bankett, uppträdande och kringaktiviteter.

Tävlingarna avgörs i en sprint på Bosön och en långdistans vid Grönsta Gärde. Terrängen beskrivs som medelsvår med flertalet höjdnivåer. Förutom de individuella tävlingarna utses bästa studentförening utifrån de bästa individuella resultaten.

Boende kan bokas i samband med anmälan. På Bosöns område finns det 2-, 3- och 4-bäddsrum att hyra av olika standard. För nivå 1 och nivå 2 så kommer alla rum att kosta 995 kr/natt. För nivå 3 kommer det kosta 200 kr/person och natt. Man kan också bo i skolsal för 150 kr/natt. Frukostbuffé ingår i priset för samtliga boenden.

Banketten sägs vara riktigt trevlig av dem som varit där tidigare. Kringaktiviteterna står det inte så mycket om än, men "mattcurling", "speedminton" och frågesport kan säkert vara skoj.

Anmälningsavgifter
– Anmälningsavgift 70 kr per deltagare och disciplin.

– 120 kr per deltagare för både sprint och förlängd medeldistans.

– Laganmälan (2 deltagare från samma förening, herr + dam):
120 kr per disciplin eller 200 kr för båda.

Banketten kostar 200 kr.

Vilse kommer som det nu ser ut inte att arrangera någon gemensam resa till Student-SM. Alla som vill springa kan själva gå in och anmäla sig på Studentiadens hemsida senast 10 april. Skriv gärna på forumet vad ni vill vara med på så att de som är sugna på att åka kan inspireras!Länk: Studentiadens hemsida
Fel på sidan? Kontakta admins
© LiTHe Vilse