Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s f t t
Nyheter
Studentidrottsgala vad är det?
2007-11-25 av Magnus Johansson
Sitter på tåget hem från den kungliga huvudstaden och försöker reflektera över helgens alla intryck. Vet egentligen inte varför jag skriver till er, men det skadar aldrig att dela med sig av nuvunna erfarenheter.
Vad är det då jag gjort? Jo, jag och Lena har deltagit i SAIF:s studentidrottsgala under dagarna två. Vad är då detta och vad ska det vara bra för?

Målet med det hela har varit att skapa kontakter och utbyta erfarenheter med andra studentidrottsföreningar, vilket varit väldigt intressant. Jag har även insett att vi har väldigt olika förutsättningar när det gäller stöd från universitet och kommun, men även hur man driver sin verksamhet. Allt från helt ideella föreningar med 80-100 medlemmar till jätteföreningar med 4000-5000 medlemmar och som har tillgång till stora träningsanläggningar och anställd personal. Alla arbetar dock mot samma mål, att ge studenter tillgång till bra träning till ett vettigt pris.

Vi har deltagit på föreläsningar och seminarier om allt från hur man effektiviserar sin vardag, gör föreningens hemsida mer levande och attraktiv till vad som ligger bakom framgång, såväl idrottslig som personlig.

På lördagkvällen var det galamiddag, låter kanske mer glamoröst än vad det var. Vi blev bjudna på utsökt mat och självklart delades det ut priser i form av bankkort i jätteformat fulladdade med pengar. Det tävlades i kategorierna årets förening, året bild, årets hemsida och årets eldsjäl, där LiTHe Vilse var nominerad i de tre första. Tyvärr vann vi inte, men det var hård konkurrans och värdiga vinnare. Ny chans kommer redan nästa år ;)

Vi har verkligen haft roligt och lärt oss mycket nytt som förhoppningsvis ska komma till nytta i vår förening. Vi är tacksamma för att just vi fick representera LiTHe Vilse på studentidrottsgalan.

Och ni kan vara helt lugna, SAIF bjöd på allt så det kostar inte Vilse en endaste krona.

Vid pennan, eder Karl-Oskar
Fel på sidan? Kontakta admins
© LiTHe Vilse