Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s f t t
Nyheter
Styret hälsar God Jul
2006-12-16 av Magnus Johansson
Jullovet närmar sig alltmer och de flesta Vilsare åker hem till mamma ett tag för att äta god mat och förhoppningsvis vara ledig från plugget ett tag. Men var inte ledsen för det, redan i mitten av januari träffas vi igen. Det kommer att hända mycket och därför tänkte vi ge er några viktiga datum inför det nya året.
Redan innan skolan börjar på riktigt bär det iväg till Fryksås på skidresa med Vilse. Här bjuds det på skidåkning både utför och på längden samt trevligt umgänge på kvällarna. Vi kommer att åka den 10/11 januari och komma hem igen den 14, det finns fortfarande platser kvar så anmäl dig.

När terminen börjar igen kommer även de vanliga måndags och onsdags-träningarna att börja, träningsansvariga lägger säkerligen ut mer info på hemsidan under julhelgen. Glöm därför inte att besöka hemsidan någon gång då och då.

För att dansa ut julen ordentligt så anordnar Vilse den traditionsenliga Julgransplundringen den 3 februari, boka in den lördagen redan nu. Festligheterna börjar redan på eftermiddagen med en deltävling i WC, för vidare uppvärmning i bastun och sedan sittning på [hg]. För alla rookies kan meddelas att den årliga slipstävlingen kommer att avgöras under kvällen och alla vilsepojkar bär därför slips.

Datum för Vilses träningsläger är bestämt till den 23-25 februari, platsen kommer att vara Lillsjöstugan i kolmårdenskogarna. Där kommer det beroende på väder att bjudas på fina orienteringsbanor alternativt skidåkning. Mer info kommer.

Hoppas att så många som möjligt vill följa med på våra aktiviteter. Kan lova att du inte kommer att ångra dig och ju fler vi är detsto roligare blir det.

Vi i styrelsen vill nu bara hälsa er alla en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR, så är vi tillbaka i januari med nya friska tag.
Fel på sidan? Kontakta admins
© LiTHe Vilse