Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s f t t
Nyheter
Rydsmannen - The Movie
2006-12-14 av Jakob Forsselius
Efter mycket hemlighetsmakeri är nu den stora dagen här. Stor galapremiär för Rydsmannen - The Movie.
Tidigare har det endast varit möjligt att njuta av det musikaliska underverket för de vilsare som haft den stora äran att vara på samma fest som den mytomspunna trubaduren Pelle Lenander. Eftersom Pelle, i och med den fula gärningen att skaffa jobb på annan ort, ej längre medverkar i vilsekretsar, var det på tiden att föreviga ett mästerverk som detta. Idag är det som sagt premiär för den dramatiserade varianten av Rydsmannen, efter mycket och hårt arbete av flera vilsare.

Filmen utspelar sig i Rydsskogen, vildmarken i närheten av stadsdelen Ryd i Linköping. Sedan många år går det ihärdiga och trägna rykten om att en man i skäggstubb och rock härjar bland träden. Det hindrar dock inte de träningssugna vilsarna som helt utan respekt ger sig ut i de tunga och farliga markerna... Hur det hela slutar? Det avslöjar vi inte, men vi kan utlova många gul-lila tröjor, en lång överrock, underbar urskog, en stor och gul uppblåsbar banan samt en hel hög med mer eller mindre fula ord.

Slutligen vill redaktionen tacka alla som har lagt ner mycket tid och arbete på att slutföra projektet.

Ladda hem filmen här!


Vilka är då LiTHe Vilse?

LiTHe Vilse är studentorienteringsföreningen vid Linköpings universitet. Föreningen anordnar gemensamma träningar två gånger i veckan under terminerna, allt ifrån orientering till spänst, intervaller eller distanspass. Därutöver arrangeras ett större antal andra aktivitetersom till exempel KM, Wintercuper, bad, fika, bastubad, träningsläger och sist men absolut inte minst, fester.

Vid Nordiska studentmästerskapen i Finland i början av november, representerades föreningen av 43 personer och tog flertalet medaljer. Störst och bäst i Sverige!

Kort sagt, man är medlem i Vilse för att det är så himla kul!

Länk: Luckan i alternativets julkalender
Fel på sidan? Kontakta admins
© LiTHe Vilse