Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s f t t
Nyheter
Maskeradbadet
2006-11-23 av Magnus Johansson
Det var ett stort gäng Vilsare som tog det traditionsenliga maskeraddoppet på Tinnerbäcksbadet i onsdags. Då korades även årets segrare i rutschkane-KM.
På herrsidan togs en förkrossande seger av Daniel ”Lauritz” Lindahl på tiden 6.41?? ryktas att ingen åkte fortare än hans sämsta åk! På damsidan var det jämnare, men till slut verkade det som att Lina ”Bob” Lindberg var snabbast på tiden 7.23. Ett stort GRATTIS till segrarna!

I övrigt så åktes det en spännade rutschkana två och två i/på båt. Dom som inte kunde hålla båten på rätt köl hela vägen ner fick klara den sista biten utan denna ”livräddare”. Bubbelpolen var också välbesökt, men några av oss lyckades alltid gå dit då den stängdes av. Attans, vi som frös...

Det gjordes också ett försök till lagkapp i en av de små bassängerna, detta urartade dock till mer eller mindre slagsmål då alla lyckades vara på samma ställe hela tiden! Vilket lag som gick vinnande ur striden har jag inte koll på, vet någon det så pip till. Då lagkappen avslutats avnjöts en stunds skön ångbastu (bandaren och ölen saknades tyvärr).

I badets restaurang väntade nu den efterlängtade tackotallriken som alla åt med god aptit. Efter den goda måltiden och diverse oklarheter kring betalningen var det så dax att cykla hem. Alla förhoppningsvis renare, tröttare och gladare än när vi kom dit.

Vill ni klaga på resultaten så är forumet till er tjänst, men styret är enväldig domare...

Lukas 2006-11-23, 18:36:02
Karl-Oskar << Inte kunde jag väl tro att du skulle missa hur lagkappen slutade i badet. Det segrande laget såg ut som följer om mitt laguppställningsminne inte sviker mig helt:

Bob
Lauritz
Foppa
Coach
Fel på sidan? Kontakta admins
© LiTHe Vilse