Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s f t t
Nyheter
Resumé av Maskeraden
2006-11-20 av Andrea Westerdahl
Morgonen grydde i Sverige och strålarna sken på en trött men lycklig festkommitté som med sopkvast och skurmoppen i hand gnuggade bort de sista fläckarna på skytte-c´s fläckiga golv.
Mellan svordomarna över lokalens huvudsakliga skick for tankarna till kvällen innan när det firades i sällskapsresornas och Sveriges tecken.
Festen hade börjat långt tidigare än när en blandad skara anlände ut i skogen till skytte-c. Där kom charterresenärer, Sverigeprodukter som vodka, kaviar och knäckebröd tillsammans med raggare och midsommarstänger.
Alla serverades dricka från friskoteket innan kvällens toastmasters Lena och Johan greppade mikrofonen och bjöd alla till bords.
Köket bjöd på Toastskagen, kycklingpasta och pannacotta. För de flesta i alla fall, även om ett antal pannacottor försvann spårlöst, vilket lämnade några utan där ibland älgskylten Jerk.
Älgskylten löste dock detta senare under kvällen genom att äta en obeskrivligt gammal äppelpaj som stod i kylen.
Under kvällen bjöds de på en mängd gyckel av bästa kvalitet. Först ut var styret som sjöng vackert till burkens gitarr om Homo Hasse, styret och NSM. Efter detta följde ett mindre väl inövat framträdande av raggarna från småland där vi hade ett gyllene tillfälle att studera Raggare Frisks springa.
Sedan var det dags för arrangörerna för kvällen, festkommittén som trots att inte många hörde faktiskt sjöng hela två låtar om bajamajor och hårda golv.
Kvällen bjöd även på tre duetter framförda av Johan och Sofia, Lukas och Linnea och sist men inte minst Jerk och Burken. Självfallet hölls det också prisutdelning för dagens och kvällens segrare. Suveränerna på stadsmästerskapet var Lena Jacobsson och Edvin Karlsson.
Bästa utklädnad gick till Jerk Rönnols som älgskylt och Linnea Gustavsson som en resenärs familj.
Sedan röjdes borden undan och partyt var i full gång med klart publik friande låtar som Brandenburger Tor.
Festen var i full gång och gick hårdare åt vissa än andra. Serverings personalen var rejält i gasen tillsammans med Anton men även styrets egen kokoskaka hittades sovande med toalettdörren som huvudkudde.
Några herrar (ska inte nämna namn med risk för hämnd) hade desto mer energi och tog som sin uppgift att sedvanligt vända alla cyklar och släpa bumlingar bakom bilarna.
Max gjorde sedan att tappert försök att fälla flaggstången men (o)turligt nog fanns ingen 24-nyckel i bygganden och planen gick i stöpet.
Några roade sig även med att prova kvällens största utklädnad nämligen den lila mucklan, detta lämnade dräktens ägare iförd endast Bh på dansgolvet.
Klockan tickar som bekant fort när man har roligt och folk droppade sakta men säkert av för att göra den långa resan hem till sängen.
Slutligen befann sig en tapper skara kvar på dansgolvet där den ovan nämnda sången var det enda som önskades från diskjockeyn.
När klockan var halv fem lämnade den sista festen och kvar stod endast festkommittén och Olle.
Fel på sidan? Kontakta admins
© LiTHe Vilse