Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s f t t
Nyheter
God jul och gott nytt år!
2005-12-19 av Lin Eriksson
Tentorna börjar bli skrivna och Vilsarna börjar lämna stan på slätten... Innan styret åker hem och luktar på glöggen vill vi dock ge er en liten försmak av vad som komma skall under vårterminen 2006.
Först några gamla godingar:

Julgransplundringen ska alla gå på. Datumet är fastställt till den 21/1 och trevligare sittning än plundringen brukar vara svårt att hitta.
OBS! Sista anmälningsdatum är 4/1

Träningslägret den 17-19 februari i Åby SOK:s klubbstuga i Kolmårdsskogarna är också en riktig höjdare! Anmälan går att finna under arrangemang.

Tävlingsresan går i år av stapeln till Halland 10-12 mars om intresse finnes. Dock ligger den mitt i tenta-p. Planer finns också på en tävlingsresa till Närkedubbeln i maj.

ÖL-OL och Vårfest kommer det också bli. Planera in 20e maj för lite rummel på Ölkullen.

Vidare bör inte heller Wintercuperna, skid-KM, dag-KM eller Tokruset gå er förbi. Även innebandyn kommer fortsätta om tillräckligt med intresse finns.
Och så till lite nyheter på träningsfronten:

Några lördagar kommer vi åka ut och köra teknik på någon närliggande karta. Detta kräver föranmälan för att vi ska kunna beräkna åtgången på bilar och kartor.

Tjejträningar och socializing kommer arrangeras då många tjejer drar sig för att komma på onsdagarnas distanspass eftersom det finns risk för att bli ifrånsprugen och själv.

Till sist:
Vi hoppas på många spontana arrangemang från Vilses medlemmar i år. Redan nu har vi ett fikautskott med Lena och Andrea, vilket är toppenbra. Föregående år har dock medlemmar arrangerat exempelvis bad+taccos i simhallen och inlines-KM. Det är fritt fram att förverkliga sina idéer och bjuda på något riktigt härligt de luxearrangemang i föreningen.


Träna hårt i jul, vi ses måndag den 16/1 för grodhopp, backryck och borzow! =)
Fel på sidan? Kontakta admins
© LiTHe Vilse