Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s f t t
Nyheter
Maskerad
2005-12-04 av Jerk Rönnols
Som vanligt får jag för mig att skriva dumheter när jag kommit hem sent om kvällen (tidigt om morgonen?).
Här följer mina senaste visdomsord.
Nu har jag alltså kommit hem.
Av någon anledning fann jag det värt att sparka igång datorn och skriva ett par rader, istället för att slå höet (anglocism-varning) med en gång.

Nåväl, jag tände just sarkasmernas lamap, och i skenet av den vill jag passa på att dela ut ett par tack, vilket verkar vara p åmodet så här års.

Tack till:

A Kleist & Edvin - Nerblötta papper på golvet var jättekul att städa upp.

Max - Sådär vid halv 5 blir man förstås jätteglad när man får tvätta bort blå färg från handfat, väggar, golv och vartenda jävla bord i hela lokalen (brasklapp finns dock gällande det sista, dukarna kan ha spelat en förrädisk roll).

Kvällens fyllesjukservice - Resulterade i att skytte-c blev en gardin fattigare (men det pratar vi tyst om) och att jag fick ta mig hem iklädd endast t-shirt på överkroppen (nu vet jagvad jag tänker svära om i ett par veckor om jag blir förkyld)

Men jag är inte bitter.

För det blev ju faktiskt en skikul kväll!
Mapucharna levererade vad vi efterfrågade (förutom Delilah), folk dansade som i trans och ett hångel lyckades till slut bli till! Det enda som egentligen är lite beklagansvärt är att det blev så mycket vin över...

Nu ska jag sova som en gris. Vi ses förmodligen jättesnart, med en massa trevligt skvaller på lager.

(lite såhär inom parentes skickar jag med en liten eloge till Erik Martinsson som lyckades tappa bort/ha sönder hälften av vad han ägde, under kvällen, men ändå glatt (nåja) hjälpte till att städa.)

Ursäkta stavningen och grammatiken. Nu ska jag sova. Det är fan nästan pinsamt om man ska behöva gå och lägga sig efter klockan 7.

Puss och kram!
Fel på sidan? Kontakta admins
© LiTHe Vilse