Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s f t t
Nyheter
Tack alla som gjorde festen till vad den var!
2005-12-01 av Lina Lindberg
Ni är bäst! Utan alla Er så hade det inte blivit någon fest. Tack vare er flöt allt jättebra och jag kunde mingla runt å prata med folk (förutom då jag torkade spyor). Ni gjorde alla ett superbra jobb!

Speciellt tack till alla mina områdesansvariga; Marie(stigen) och Lina som gjorde ett grymt jobb med att planera alla goda drinkar och inhandla all mat, för att sedan slita som djur med att bära kegg och sprit under kvällen, samt tillaga all mat. Magnus och Johan som tryckte alla fina sånghäften och biljetter och såg till så att ljudet och ljuset blev perfekt. Lena och Marie(JOK) gjorde ett jättejobb med sittningen så att jag inte behövde fundera så mycket på den utan kunde fokusera på festerna. Daniel gjorde ett jättebra jobb med att lägga schema och höll personalens stämning på topp med godis, samtidigt som han galant körde hem överförfriskade folk. Dessutom var han ett jätttebra stöd för mig som jag inte klarat mig utan.
Tobbe gjorde ett riktigt bra jobb och såg till att barerna hade nog med växel oxh räknade sedan alla pengar natten lång.

Ett ytterligare speciellt tack vill jag rikta till Mattias Lundberg som frivilligt stannade kvar och städade å fixade iordning efter lördagskvällen fram till morgonen då han egentligen kunnat sova i en skön säng.

Men framförallt ett Jättetack till Peter som höll koll på allt hela tiden och delade med sig av sina NSM erfarenheter så att vi ovetande fick hjälp i planerandet. Utan dig hade inget fungerat!

TACK ALLA!!!

Kram Lina


Fel på sidan? Kontakta admins
© LiTHe Vilse