Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s f t t
Nyheter
Sagan om ringen - en liten betraktelse
2004-12-06 av Lin Eriksson
eller
Va fan, en nazgûl högg sönder min fördrink
eller
Vad saknar Jerk under kilten?
eller
Varför är Max brun runt munnen?
eller
Ååh vad mycket snygga alver
eller
Johan vill hångla
I våras blev undertecknad tillfrågad om jag ville vara festansvarig till detta läsår. Full som jag var så tackade jag ja. Lagom till upptakten tänkte jag fixa en festkommitté som kunde hjälpa mig. Tyvärr var det bara två av de åttio som var på upptakten som kunde tänka sig att hjälpa till. En av dem dök aldrig upp sedan och då alla nobbade mina raggningsförsök, blev det sista utvägen som fick gälla; hot, våld och tvång. Efter det var vi i alla fall fyra stycken.

Maskeraddagen började bra, och bättre skulle det bli. Jakob och Niklas skrev ut alla sånghäften vid tiotiden (Tack IDA) och Lin rev sönder fingrarna på blockchocklad. Det var därför tårtan smakade blod och var så god. Vid lunch slirade vi ut till Skyttecentrum med en fullpackad bil (värre skulle det dock bli på hemvägen då bagageutrymmet var fullpackat och fyra muskellösa killar trängdes i baksätet) och var beredda att börja snygga till stället. Lagom till att vi klev ut ur bilen kom Niklas på att nyckeln låg kvar på Alsättersgatan. Oh yeah… Som tur var köksdörren på skytte-c olåst vilket Jakob lätt upptäckte vid rekognosering runt byggnaden.

-Nazgûl spydde under stol-
Halv nio hälsade de duktiga och snygga toastmastrarna Marlene och Max välkomna. Då hade Kleist hunnit hugga sönder de flestas fördrinkar. Värre skulle han dock kleta eftersom han passade på att lägga sin förrätt under stolen. På vägen dit hade den varit nere i hans mage och vänt. Som tur var valde han att fortsätta kvällen sovandes hemmavid, så hobbiterna slapp torka upp mer av hans kräk.

Kvällen fortsatte ganska stabilt, diverse fighter med svärd och sablar genomfördes samt en del fina gyckel. Konungens återkomst fick vi också uppleva då gyckelkungen Pelle delade med sig om hans upplevelser i Denselns bastu och mötet med Rydsmannen.

En riktig höjdare var The Mapuches som lirade dansvänlig musik. Vilses egen krigare Jakob som spelade elfiol var den stora publikfavoriten. Mycket dans blev det, och Cissi får nog räknas som den mest aggressiva dansaren.

-Gandalf hånglade med ent-
På nedervåningen hade tjejerna svårt att kissa, då Max och Malin hittat det perfekta stället att ligga på, dvs precis utanför toadörren. En meter ifrån dem hittades en brun spya. Max var misstänkt brun runt munnen så Jakob och Lin började skälla på honom om att torka upp och torka sig runt munnen. Inte ens när enten som låg bredvid hånglade upp honom gick det upp för dem var Max färg kom från. Efter diskussion om hur äcklig enten var, kom de på att färgen kunde ha nånting med Malins kroppsmålning att göra och att det nog ändå inte var Max som spottat upp maten.

Vid klockan tre hade bandet spelat genom hela sin repertoar och lite därtill, och många glada (men lite småbesvikna för att musiken tog slut) vilsekrigare fick bege sig hemåt. För de fyras gäng återstod bara städning och diskning, vilket gick ganska fort då de fick hjälp av en full konstapel och en söt trummis. Grytor, kastruller, tomburkar, gitarrer och killar stuvades in i bilen vid kvart i fem och det kundes konstateras att återigen hade en maskerad i LiTHe Vilses regi blivit succé.

PS. Det mesta var som vanligt; Henrik E ville bara sjunga härjarevisan, Mr K visade väldigt mycket bar hud och alla cyklar vändes upp och ner. För ovanligheternas skull hånglade dock Edvin inte med någon rookie.

PS2. Åh nästa år så blir det porr-tema…

PS3. Trots Johans stora önskan om hångel och att han blev placerad bredvid tre singeltjejer så blev det inget för hans del… Nu väntar vi med spänning på vad som ska hända på Julgransplundringen

PS4. Alla var så tjusigt utklädda. Vakra alver, läskiga orcher och ett helt gäng enter. Det är ju inte heller var dag som man får se en kinky nazgûl.

PS5. Att vara festansvarig var otroligt kul! Det är bara att gratulera den person som får den underbara posten i nästa års styre. =)

Marias bilder:
http://130.236.217.77/Bilder/maskerad_04_maria/index.html

Patas Bilder:
http://as3-4-3.t.lk.bonet.se/vilse/vilsefest2004/

Mr K:s bilder:
http://130.236.217.77/Bilder/maskerad04/index.html

Pers bilder:
http://130.236.213.116/~per/bilder/vilsemaskerad04/
Fel på sidan? Kontakta admins
© LiTHe Vilse