Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
2xper
Länkar
f a s t
Vilse i andra medier
f f t t
Nyheter
Vilse planerar att arrangera inomhusorientering i Studenthuset!
2023-08-29 av Hanna Hugosson
Hej hej alla goa Vilsare!

Sista söndagen i november planerar vi i Vilse att arrangera inomhusorientering i Studenthuset! LIU:s fastighetsförvaltning är positivt inställda, men för att detta överhuvudtaget ska vara möjligt behöver vi skapa en arbetsgrupp som arbetar med bland annat kartritning, banläggning, logistik och marknadsföring inför tävlingen. Utöver detta kommer vi även behöva en drös av funktionärer som hjälper till under tävlingsdagen. Funktionärernas uppgifter kommer exempelvis att kunna vara kontrollvakt, sitta i seketeriatet och marka, med andra ord exakt som på en vanlig tävling med enda skillnaden att verksamheten fördrivs inomhus vilket är nice! Förhoppningarna är att arrangemanget ska ge Vilse bra PR och möjliggöra att fler studenter får upp ögonen för våran fina verksamhet. Dessutom hoppas vi såklart även att arrangemanget ska ge lite ekonomiska intäckter till Vilse vilket alltid är trevligt för oss medlemmar!

Fyll gärna i formuläret nedan gällande om du är taggad på vara med i arbetsgruppen och om du är tillgänglig och kan ställa upp som funktionär den 26/11 under tävlingsdagen!

Länk till formuläret!

Har du frågor gällande arrangemanget är det bara att höra av dig till någon av oss, eller prata med oss på nästa Vilse-aktivitet!

// Emma Beskow (Projektledare) & Hanna Hugosson (Vice Projektledare)
Fel på sidan? Kontakta admins © LiTHe Vilse Org.nr: 802455-0108