Välkomna till ett nytt läsår med LiTHe Vilse!!
2023-08-25 av Alma Appelgren
Hej alla nya och gamla vilsare! Nu drar ett nytt läsår med LiTHe Vilse igång med massa roliga träningar, fester och annat skoj!
Här kommer lite info om vad som händer i föreningen under de kommande veckorna, samt även lite bra info för dig som är ny i föreningen eller funderar på att bli medlem.

Träningar
På tisdag 29/8 klockan 17 kommer det att hållas en öppen sprintträning på campus valla dit alla som vill är välkomna att komma och springa sprintorientering med oss.
Tisdagen därpå den 5/9 det även en prova-på träning i rydsskogen.
Båda dessa träningar är öppna för både gamla och nya vilsare och det kommer att erbjudas banor som passar alla nivåer av orienteringskunskaper.

Kräftskivan
Onsdagen den 30:e Augusti ses vi mellan OL-korridorerna OL1 och OL3 (dvs innergården till Alsättersgatan 7 i Ryd) för årets upplaga av kräftis!. Föranmälan uppmuntras men om du är ny vilsare och saknar inlogg så går det också superbra att bara dyka upp.

NY STUDENT
Kalasmottagningen
Kalasmässan går av stapeln den 6/9 kl. 12-17 i Campushallen. Vilsestyret kommer att vara på plats, så passa på att komma förbi och ställ dina frågor.

Upptaktsträff
Den 12/9 bjuder LiTHe Vilse, tillsammans med LiTHe Syra och LiU Elit, in till en informationskväll för alla nya studenter. Ytterligare ett tillfälle att få svar på alla dina frågor.

Bli medlem
Bli medlem i LiTHe Vilse genom att swisha 50 kr till 123 609 7158 eller gör en betalning på 50 kr till plusgiro 438 63 26-5 (märk din betalning med namn). För att få ett inlogg till vilses hemsida så är det bara att fylla i detta formulär.

Tips: Som ny vilsare kan det vara många begrepp att hålla ordning på, dessa kan man läsa in sig på i våran alldeles egna ordlista

Gammal medlem
Våra träningsansvariga Simon och Malte uppskattar all hjälp som de kan få. Om du är intresserad av att hålla i något arrangemang under hösten, gå in och fyll i detta formulär!!! (gäller ej nya medlemmar)

Följ LiTHe Vilse vilse på sociala medier för att hålla er uppdaterade om vad som händer i föreningen:
Instagram: @lithevilse
Facebook: LiTHe Vilse

Varmt välkomna till ett nytt läsår med vilse!
//Styret 23/24