Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
2xper
Länkar
f a s t
Vilse i andra medier
f f t t
Nyheter
Glad sommar!
2023-06-11 av Tove Ekström
Vi i styret 22/23 vill tacka hjärtligt för det gångna året. Vilse är en unik förening med sina engagerade, välvilliga, hjälpsamma och värmande medlemmar. Tack till er.

Hösten och verksamhetsåret 22/23 kickstartades med en kräftskiva en solig augustikväll. Där vi fick bekanta oss med flera nya ansikten, vilka nu är givna medlemmar i Vilse. Vi hoppas att ni har känt er välkomna in i Vilse-familjen.

Det finns mycket annat fint att också minnas från året. Vi har genomfört hela 56 vilseträningar och 28 andra aktiviteter. Vi har spenderat mörka tisdagskvällar i Rydskogen, arrangerat NSM, firat 40-årsjubileum med våra vilse-veteraner, irrat runt på Linköpings gator, varit på läger, upplevt maskeraden och allt vad det innebär och skålat otaliga gånger på HG, för att nämna några höjdpunkter.

Som styrelse är vi både stolta och något rörda av det engagemang och den energi som finns i vår förening. Vi vill rikta ett speciellt tack till dig som har arrangerat en träning eller aktivitet, du som var med och arrangerade NSM eller som på annat vis bidragit till föreningen.

Nu väntar ett välförtjänt sommarlov innan det roliga fortsätter i höst, då under ledning av superstyret 23/24.


Återigen, tack! Och glad sommar!

Hanna, Jonathan, Maja, Meta, Oskar och Tove
Fel på sidan? Kontakta admins © LiTHe Vilse Org.nr: 802455-0108