Engagera dig i LIU-loppet!
2023-02-19 av Tove Ekström
Varje år är LiTHe Vilse med och arrangerar LIU-loppet. LIU-loppet är ett gratis löplopp riktat till alla studenter och arrangeras en gång per termin. Nu söker vi två nya deltagare till arbetsgruppen för LIU-loppet!

Vad innebär arbetet?
Arbetsgruppen består av deltagare från LiTHe Vilse, LiTHe Syra och Campushallen och tillsammans arbetar ni för att genomföra ett så trevligt arrangemang som möjligt. Rollerna innefattar projektledning, ekonomi, IT, marknadsföring, samordning av funktionärer, säkerhet och planering av banan. Historiskt sett har Vilse ansvarat för IT-aspekter så som hemsida, anmälan och tidtagning samt funktionärs- och marknadsföringsfrågor. Men! Arbetsgruppen är dynamisk och du har möjlighet att arbeta med det du är intresserad av.

Det finns också stort utrymme för utveckling och satsningar för arrangemanget, så har du en fråga du vill driva finns det garanterat möjlighet för det!

Är arbetet tidskrävande? Nä, inte särskilt!

Som ny deltagare i arbetsgruppen kan du vänta dig en inskolning i arbetet där du får vara med och se hur gruppen arbetar, hitta de arbetsuppgifter som intresserar dig och få en mjukstart med mycket stöttning från de övriga medlemmarna. Dessutom får du lära känna alla trevliga personer i arbetsgruppen och delta på arrangörssittningar och annat skoj!

Sök nu!

Eller nominera någon du tycker passar för arbetet! Har du frågor är det bara att du hör av dig till styrelsen, Herman Nedar eller Simon Svahn. Sista dag för ansökan är söndag den 26 februari.

Länk till ansökan: https://forms.gle/F24C82wGTcdC8bbW8