Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
2xper
Länkar
f a s t
Vilse i andra medier
f f t t
Nyheter
Infokväll med IT-Bolaget Per & Per
2022-10-03 av Tove Ekström
Vilse har i år förlängt samarbetet med IT-Bolaget Per & Per och den 2:e november, kl. 17.15, är vi inbjudna till en företagskväll på deras kontor.

Vad är IT-Bolaget Per & Per?
IT-Bolaget Per & Per utvecklar skogsverktyg i världsklass. Mobila IT-lösningar som bidrar till att göra det kul att jobba i skogsbranschen. Att arbetet går snabbt och att det blir lättare att göra rätt, är minst lika viktigt.

Under de senaste 10 åren har vi jobbat i frontlinjen med att introducera nya sätt att arbeta med smarta mobiler, läsplattor och drönare i det dagliga arbetet. Bland våra kunder finns flera av de största skogsorganisationerna i Sverige och Norge.

De största utmaningarna ligger fortfarande framför oss med att ta fram nya funktioner för effektivare team work, smart användning av fjärranalysdata, automatiska analyser och beslutsstöd.

Låter det intressant?
Under info-kvällen får du höra mer om vad Per & Per arbetar med, perfekt för dig som är nyfiken på ex- eller sommarjobb, eller bara tycker det låter som ett intressant område. Dessutom bjuds det på mat.

Per & Per finns på Fridtunagatan 24.
https://2xper.se/

Anmäl dig senast den 30:e oktober. Ange ev. allergier och specialkost.


Alla är varmt välkomna, oavsett linje!
Fel på sidan? Kontakta admins © LiTHe Vilse Org.nr: 802455-0108