Välkommen till ett nytt läsår med LiTHe Vilse!
2022-08-24 av Meta Nordesjö

Hej alla nya och gamla vilsare! Hösten är här och det är dags för ett nytt roligt läsår med LiTHe Vilse.

Här kommer en kort lista på allt som kommer att ske de närmsta veckorna!

Träningar
Första teknikträningen kommer att gå av stapel den 7/9 kl. 18. Mer info kommer!

Kräftskivan
Onsdagen den 31:a augusti ses vi mellan OL1 och OL3 (två OL-korridorer i Ryd, karta finns i evenemanget) för vilses kräftskiva.

NY STUDENT
Kalasmottagningen
I år är Kalasmottagningen den 7/9 kl. 12-17 i Campushallen. Vi i styret kommer att vara på plats, så passa på att komma förbi och ställ dina frågor eller delta i vår tävling.

Upptakten
Den 8/9 bjuder LiTHe Vilse, tillsammans med LiTHe Syra och LiU Elit, in till en informationskväll för alla nya studenter. Ytterligare ett tillfälle att få svar på alla dina frågor. Vi ses i C3 kl 17.15.

Bli medlem
Bli medlem i LiTHe Vilse genom att swisha 50 kr till 123 609 7158 eller gör en betalning på 50 kr till plusgiro 438 63 26-5 (märk din betalning med namn). Du som inte redan har ett inlogg till Vilses hemsida kan skaffa det genom att fylla i detta formulär.

Ordlista
Nytt för i år! Vi i styret har tagit fram en ordlista över vanliga ord som används inom föreningen.

Gammal medlem
Kan du tänka dig att hålla i ett arrangemang i höst? Träningsansvariga skulle uppskatta all hjälp de kan få, så gå in och fyll i detta formulär!!! (gäller ej nya medlemmar)

Håll er uppdaterade om vad som händer i föreningen genom att följa LiTHe Vilse på sociala medier:
Instagram: @lithevilse
Facebook: LiTHe Vilse

Än en gång, varmt välkomna till ett nytt läsår!
//Styret 22/23