Tack för detta år <3
2022-06-05 av Johan Hagströmer

Hej alla glada Vilsare!

Nu börjar vi närma oss sommarlov med raska steg. Och med det så är även Styret 21/22´s tid vid rodret till ända. Vi i styret vill tacka alla medlemmar som deltagit på våra aktiviteter och träningar under året. Vi vill också rikta ett stort tack till alla som arrangerat en träning, eller på annat sätt varit delaktiga i att föreningen lever. Utan er vore Vilse ingenting! (Nu är det allt <3) TACK!

Vi är väldigt glada över att vi i år har kunnat arrangera det mesta utan förhinder av pandemier eller annat. Vi hoppas att det kan fortsätta så! Nu ska ni få njuta av ett härligt sommarlov, med mycket glass och mycket orientering! Till hösten kommer många roliga saker att hända! Först och främst, och kanske roligast, kommer det nya styret att ta över. Håll utkik på vad dom har i siktet! Senare under hösten ska vi även arrangera Nordiska Student Mästerskapen (NSM) här i Linköping. Det blir skoj!
Glad sommar! Vi ses i höst! <3

Önskar Styret 21/22