Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s t
Vilse i andra medier
f t t
Nyheter
Vilsegalan 2021
2021-02-28 av Simon Runefors

Tack till alla som gjorde gårdagen mycket trevlig!

Styretfilmen 2021 -Orienterarfällan
Det var en annorlunda kväll, men även sådana kvällar delas en del priser ut, nedan kan ni se de nominerade och vinnarna:


Årets manliga idrottare

Jesper Sjöblom: VINNARE
Sista setet på rockgympan lätt som en plätt bli ledd.
Ställer sig på crosstrainern på Campushallen, kl 22-00, pga coronarädd.
Att håva hem en topp 30 på lång-SM förtjänar dock absolut mest cred .

Henrik Hamrefors:
Henrik tränar helt sjukt mycket och förtjänar åtminstone en nominering.

Emil Grehn:
Att som förstaårig ungtupp drämma till och vinna höstcupen är en stor prestation. Emil är dessutom glödhet och störtskön snubbe. Ett självklart val till årets manliga idrottare.

Årets kvinnliga idrottare

Klara Ljunggren VINNARE
Pigg Vilsetjej i skogarna 2020 med total dominans på Höstcupen! En fenomenal utveckling senaste året och riktigt vass på intzen.
Emma Beskow
Emma förbluffade många när hon fullkomligt pulveriserade Stravatopplistor på segmentjakten
Alice S. Finndahl
För en mycket bra prestation under Sprint-SM som resulterade i en finalplats som 1:a års senior. Dessutom en alltid lika glad och peppande deltagare på träningar

Årets nykomling
Alice S. Finndahl
Med sitt glada humör och vänliga personlighet har denna pingla bidragit till god stämning och sprungit fort på träningar.
Jakob Moberg
Jakob har varit en ny flitig deltagare på vilses aktiviteter, kul!
Emil Grehn VINNARE
Han tar vilse och LiU-elitintzen med storm! Få förunnat att leda egna intervaller sin första termin, och en Höstcupsseger på det är minsann inte illa!


Årets arrangemang

Pepp-Rockis
Kul med lite girl-power!!

Segmentjakten VINNARE
Det är i dessa tider egenpåhittade arrangemang, som segmentjakten, blir extra viktiga för att liva den annars lite tråkiga och monotona tillvaron. Som grädde på moset bjöd Jesper "Pops" Sjöblom även på sjukt proffsiga sändningar, från både lottning och prisutdelning, som inte ens Vinterstudion klarar av att matcha
Höstcup 1
Ett klassarrangemang på alla sätt och vis. Perfekt planerad arena, banläggning och terräng i toppklass samt dessutom felfritt resultat. Finns det något mer man kan önska av ett topparrangemang?

Årets prestation

OL3s Tröskelfrekvens
Emil, Emelie och Hamrefors LiU-elitintznärvaro vecka ut och vecka in är något utöver det vanliga! Verkligen många bra pass med trevligt sällskap! ;)

Gänget som hittade alla kontroller efter Sprint-KM VINNARE
Med ett högt mål satt för kvällen gjorde skaran precis det jobb som krävdes av dem i stunden. De tog sig igenom med- och motgångar tillsammans och när de var nära att ge upp sitt mål fick de nya idéer och lyckades med bragden att outsmarta lambohovskidsen och åter finna alla enheter från sprint KM.
Emma Beskow
För en mycket stark insats på segmentjakten. Emmas prestation förbluffade många när hon fullkomligt pulveriserade Stravatopplistor


Årets solstråle

Emma Forsberg
Alltid glad och positivt inställd till livet, även när hennes höft går sönder :)

Kristina Tedhamre
Med sitt breda leende och härliga skratt har denna solstråle förgyllt flertalet stunder, antingen klädd i träningskläder på träningar och tävlingar eller när man stöter på varandra i vardagen. Hon sprider glädje och värme till alla i sin omgivning

Simon Svahn VINNARE
Simon Svahn är nog den mest genuina glädjespridaren som skådats på denna Jord. Han är jämt glad, positivt inställd och han vinkar alltid när man ser honom. Simon är ett förkroppsligande av ordet glädje. Vi i Vilse bör inte bara se till att han vinner pris för årets solstråle, vi bör också göra allt i vår makt för att skydda Simon från omvärldens karga klimat."

Årets vilsare
Jesper Sjöblom
När pandemin slår till som hårdast ser Jesper möjligheterna istället för problemen. Arrangemang som Segmentjakten och tema-rockis är hans barn
Oskar Svahn VINNARE
För sitt stora engagemang inom föreningen, arrangerade av Skid-KM och flitiga deltagande på träningar. Han är styrelsemedlem i både LiTHE Vilse och LiTHe Syra samma år!
Kristina Tedhamre VINNARE
Hon har drivit igenom tema-rockisar, fixat med musik och tar emot nykomlingar på bästa möjliga sätt. Här har vi en äkta Vilsare!


Vi vill tacka alla som nominerat till priserna och alla som kopplade upp sig på galan och gjorde det till en fantastisk kväll!Fel på sidan? Kontakta admins © LiTHe Vilse Org.nr: 802455-0108