Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s t
Vilse i andra medier
f t t
Nyheter
Ny termin med LiTHe Vilse
2021-01-11 av Kristina Tedhamre

Välkomna tillbaka alla gamla Vilsare, och framför allt varmt välkomna till nya studenter! Här kommer lite info till studenter som börjar nu under våren, eller andra för den delen också, som är nyfikna på Vilses verksamhet.

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen här på LiU och drivs av studenter. Vi som sitter i årets Vilsestyre finns HÄR, och ni är varmt välkomna att ställa frågor om ni undrar över någonting. Vilse samarbetar med LiTHe Syra (studentledd löparförening) och LiU Elitidrott och tillsammans erbjuder vi en mängd olika träningar varje vecka. Som medlem i LiTHe Vilse är du välkommen på alla de pass vi gemensamt anordnar. Det finns något som passar alla och det går att vara med på hur lite eller mycket som önskas. Gällande löppassen är LIU-elits pass generellt lite tuffare, men alla är förstås välkomna, medan Syras pass är mer breddträning.

Vilses träningar och LiU elitidrotts träningar ses direkt i högerspalten här på hemsidans startsida.

I LIU-elitappen finns LiTHe Syra, LIU-elits och Vilses träningar samlade.

Vilses träningar en vanlig vecka


Tisdagar – teknikträning här i Linköpings närområden, i första hand i Ryd- och Vallaskogen, men någon sprint då och då kan också förekomma. Dessa går att läsa mer om under respektive träning i högerspalten angående vad för typ av träning det är och karta till var starten på träningen är. Som coronaanpassning har vi haft ett större tidsspann att springa träningarna för att undvika samling av större grupper – men också detta kommer det stå mer om under respektive träning. Första tisdagsträningen blir troligen 19/1 - mer info kommer!

Torsdagar – rockgympa! Rockgympan är veckans styrkepass. I normala fall går denna träning i Campushallen, men nu kör vi den på Zoom. Zoomlänk till passet hittas under träningen i högerspalten. Vi försöker även variera den med lite olika teman på spellistor.

LIU-elit kör tröskelintervaller/intervaller måndagar, onsdagar och fredagar - mer info i LIU-elitappen ovan.

Syra kör bl.a. distanslöpning/långpass på söndagar.

Övriga träningar


Snitselbanor är träningar med uthängda snitslar att springa på egen hand när det passar en. Det kommer komma ut en ny snitselbana i slutet av januari, men det finns även ett antal som redan hänger ute, exempelvis senaste snitselbanan Snitsel #3. Går även fint att kontakta någon i Styret om du vill ha en karta.

Förhoppningsvis kommer vi igång med en Vårcup framåt april/maj, vilket är träningstävlingar på onsdagar som summeras i en avslutande final/jaktstart. Under normala omständigheter erbjuder Vilse även fester och läger, och när detta blir mer aktuellt igen kommer det upp mer info om det här på hemsidan!

Medlemskap och anmälan


Vill du bli medlem i Lithe Vilse swishar du 50 kr till 123 609 7158, eller gör en betalning à 50 kr till plusgiro 438 63 26-5 (märk då betalningen med ditt namn). För dig som inte har ett inlogg till Vilses hemsida fås ett genom att du fyller i följande formulär och med detta inlogg kan du bl.a. anmäla dig till träningar.

Anmäl er gärna till de träningar ni planerar dyka upp på. Dels för att vi ska skriva ut rätt antal kartor, och dels för att er anmälan ger oss LOK-stöd (dvs pengar – som Vilse kan använda till roliga saker). Givetvis går det bra att dyka upp även utan anmälan i början.

Följ oss gärna på Instagram och Facebook, och tycker ni Strava (digital träningsdagbok) är roligt, så gå med i LiTHe Vise där med!

Återigen varmt välkomna till LiTHe Vilse, och tveka inte att höra av dig om du har funderingar över något! :-)
Fel på sidan? Kontakta admins © LiTHe Vilse Org.nr: 802455-0108