Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s t
Vilse i andra medier
f t t
Nyheter
Höstcupsfinal 2020
2020-10-07 av Johan Hagströmer

Det var äntligen dags för att avsluta detta års höstcup. En cup som kan beskrivas med lite kaos. Målet för oss som arrangörer var att det skulle bli årets bästa höstcup! Kontrollerna sattes ut dagen innan och allt var frid och fröjd timmarna innan start!

Samling vid hemköpsparkeringen och alla hoppade in i bilarna till Olstorp. Väl där byttes det om och skor knöts på. Första start gick 18:05 de första löparna stack iväg. Men Johan hade i sin övertro gått till starten alldeles själv för att skicka iväg deltagarna, redan där begicks det första misstaget. I början delades kartorna ut ca minuten innan löparen skulle iväg, men när tiden gick var det fler och fler som skulle ha sina kartor vilket gjorde Johan allt med stressad. Till slut ballade allt ur och det var många som fick fel karta, damer fick herrbanor och herrar fick dambanor (Sorry Gustaf :) <3) .

När löparna började komma imål varkade det vara något skumt med en kontroll som skulle ha kodsiffra 53 men hade kodsiffra 54. Arrangörerna trodde då att det var felutsatt och 54 var 53 i skogen, men oj så fel vi hade. Efter att ha bytt kodsiffra i MEOS så visade det sig att 54 var 54 och att det var 53 som var felprogrammerad till 54, illa ?.

Det tredje problemet var att kodsiffra 41 i boet inte fungerade. Än så länge oklart fel, men batteriet kanske har tagit slut? Oavsett så var vi snabba med att ta bort den kontrollen från MEOS så att alla som var godkända blev det. Vi litar också på att alla har varit där :O
Aja nu när alla är i mål och nöjda? De som är kvar för oss är att plocka in kontrollerna, men de tar vi imorgon! Till dess kommer vi roa med att kolla på era livelox spår och era sträcktider i winsplit.

Grattis säger vi till Klara och Emil som segrade i dagens tuffa kamper!

Ha de fint så ses vi på träningarna framöver!
//Johan och Filip
Fel på sidan? Kontakta admins © LiTHe Vilse Org.nr: 802455-0108