Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s t
Vilse i andra medier
f t t
Nyheter
Nominera till Vilsegalan 2020!
2020-01-22 av Henrik Hamrefors

Tjena alla galasugna Vilsare!

Den 15:e februari är det, som ni säkert sett, dags för Vilses finaste sittning, nämligen Vilsegalan 2020. Under Galan kommer priser delas ut i följande kategorier:

Årets kvinnliga idrottare respektive
Årets manliga idrottare
Här ska vi prisa den kvinnliga respektive manliga Vilsare som har gjort den bästa prestationen i orienteringsskogarna under 2019.

Årets nykomling
Årets nykomling är en Vilsare som till vår glädje har tillkommit under året och på något sätt utmärkt sig i vilse-sammanhang!

Årets prestation
Här ska vi fira någon i Vilse som har utfört en särskilt imponerande prestation. Är det någon som, trots minuter-långa bommar och besök utanför kartan, inte gett upp och tagit sig i mål ändå? Eller är det någon som har käkat glass så att munnen började blöda bara för att vinna för sitt lag? Alla typer av prestationer kan nomineras så länge de är extraordinära!

Årets arrangemang
Finns det någon träning eller annat arrangemang som du tyckte var lite extra rolig och innovativ från 2019? Här prisar vi arrangören/arrangörerna för deras evenemang!

Årets solstråle
Årets solstråle är någon som sprider mycket energi och glädje i vilse-sammanhang. Kanske är det någon som är väldigt positiv och peppande på intervallträningarna eller alltid vill ha med dig på Vilses fester? Här vill vi prisa någon som sätter ljus på tillvaron!

Årets Vilsare
Vilses svar på Jerringpriset! Årets Vilsare är en person som under 2019 har gjort något speciellt för föreningen. Det kan vara att genom sitt agerande och engagemang bidragit till en positiv utveckling i LiTHe Vilse, en bra idrottsprestation eller helt enkelt någon som sprider glädje i föreningen! Det är ni som bestämmer vem som ska premieras! Till skillnad från de övriga priserna är det deltagarna på galan som avgör vem som vinner i denna kategori. Nomineringarna tas in precis som de andra priserna, men vi röstar tillsammans fram vinnaren under galakvällen. Spännande!


Formulär för nominering hittar du här.

Sista dagen att nominera är 11e februari!

Festkommittén kommer se över alla nomineringar och kora pristagare i alla kategorier, förutom Årets Vilsare, men vi behöver din hjälp så att rätt Vilsare vinner.
Kom igen, nominera!

Glöm inte heller bort att anmäla dig till galan!

Det kan du göra här.

Väl mött!

//Festansvarig
Fel på sidan? Kontakta admins © LiTHe Vilse Org.nr: 802455-0108