Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s t
Vilse i andra medier
f t t
Nyheter
Nomineringar och vinnare Vilsegalan 2019
2019-02-15 av Emma Helmersson

För en vecka sedan hölls årets vilsegala. Här kan du läsa nomineringar och se vilka som vann i respektive kategori. Trevlig läsning!


Årets arrangemang

Arvid Linder och Henrik Hamrefors (Ploj-OL)
Fantastisk karta, masstart, bra spridning från start. Ett toppenstart på höstfestdagen. Vad behöver mer sägas om detta klassarrangemang?

Anton Sundgren och Erica Pettersson (Vårcupsfinalen)
Bra banor som höjde spänningen på jaktstarten som skulle avgöra hela vårcupen. Löparna kunde följa de som startat länge med blicken över hygget innan de försvann in i skogen. Redan då valde många olika vägval. Att nästan alla löpare utnyttjade möjligheten till bad efteråt var en fin avslutning och man kunde nästan ta på gemenskapen i Vilse. Hatten av för Anton och Erica!

Elin och Moa Svensson (Lusse-OL) VINNARE
En tisdag innan Lucia arrangerade systrarna Svensson inte bara en klurig och utmanande labyrintorientering i vallaskogen, utan stod och hejade på löparna i två timmar. Det ska tilläggas att vädret inte var det bästa. Kraftig blåst och snöblandat regn. Riktigt hängivna arrangörer!

Erica Pettersson och Anna Wehlin (Natt-KM)
Uppvärmningskartan ledde löparna till starten där de välkomnades av marschaller. Tre banor erbjöds med SI-enheter på samtliga kontroller för att erbjuda bästa analysmöjligheter efteråt. Vid målstämplingen möttes löparna av en smaskig kexchoklad - precis vad man behöver efter ett natt-KM!


Årets kvinnliga idrottare
 
Jeanette Jönsson Hellstadius VINNARE
Med en stark höstsäsong visar Jeanette att hon är att räkna med i toppen på flera tävlingar, både mindre och större. Hon har även vunnit det mesta man kan vinna i Lithe Vilse under det gånga året, Natt-KM, Medel-KM och Vårcup.

Klara Ljunggren
Klara är ett träffsäkert val då hon har två individuella guld från JVM i orienteringsskytte 2018.

Emma Helmersson
Detta år tog Emma klivet upp i D21-klassen och gjorde det bra. Hon tog sig till A-final på lång-SM och är en av vilse-tjejerna som håller högst fart på intervallpassen med LIUelit.


Årets manliga idrottare

Jesper Sjöblom
Jesper är den nog den som tränar hårdast och mest i vilse. Det kan vara på spinningcykeln, i skidspåret eller ute på långpass. Nu när SNO:s stjärna Leandersson har lagt av håller vi tummarna för att Jeppe kliver fram. Hoppas grabben inte drar på sig fler skador innan säsongen drar igång.

Johan Hagströmer VINNARE
Johan vet hur man prickar rätt. Han hade ett framgångsrikt sista JVM i orienteringsskytte med ett flertal guldmedaljer. Imponerande!

Filip Karlsson
Som förstaårssenior är det aldrig lätt, men Filip gjorde många fina resultat under säsongen. Han tog till exempel en fin sjundeplats i den tuffa B-finalen på medel-SM i höstas. Nu hoppas vi att Skövde-pojken håller sig skadefri!


Årets nykomling

Johan Hagströmer
En av nykomlingarna i vilse som under året har deltagit flitigt på många aktiviteter, allt från träningar till fester. Kommer alltid med ett leende på läpparna och en positiv inställning vilket gör att han bidrar mycket till föreningen!

Emma Forsberg VINNARE
Emma är en tjej med mycket energi och som alltid är nyfiken, öppen och glad. Hon har deltagit på de flesta vilse-arrangemang och sprider stor glädje i föreningen.

Anika Gassner och Carina Polzer
Our exchange students from Austria brought extra commitment and happiness to this autumn's trainings and parties. They started by joining us at Kräftskivan and have been a standing part of almost every event since - including top placements at NSM and a (not so) top placement at oktober-öl-ol.


Årets prestation
 
Sven Engström VINNARE
Morgonen efter förra årets vilsegala gjorde Sven något av bragdgulds dignitet. Han sprang till masten klockan sju på morgonen innan han ens var nykter. Vilken fyllerunda! Sven kan inte annat än förtjäna att vinna årets prestation.

Josefine Höög
Som styrets sociala medier-ansvarig har Josefine tagit instagram-flödet till en ny nivå. Många uppdateringar gör det kul att följa alla vilseupptåg och därför vill vi ge en stor eloge till Josefine!

Henrik Hamrefors
För sina formidabla insatser under Glasstafetten. Det var mycket glass och mycket kämparglöd. Man kan alltid lita på Henrik gör sitt bästa för att vinna för sitt lag.


Årets solstråle

Erica Pettersson
Alltid glad, alltid peppande och försöker alltid få med fler tjejer till intervallpassen med LiUElit.

Fanny Asketun
Fanny är alltid glad och har mycket energi. Tillsammans med Jesper har hon gjort ett fantastiskt arbete som träningsansvarig. Trots att startkablarna behövde åka fram för att få igång Pims bil när vi skulle till skidlägret tappade inte Fanny humöret. Vi kom iväg och i skidspåret möttes man av Fannys pepp!

Johan Eklund VINNARE
Johan bjuder alltid på ett leende och, enligt vissa, dåliga ordvitsar. Han är en riktig glädjespridare både på träning och fest. Det är få som deltar så helhjärtat och sprider sådan energi som denna rödhåriga solstråle.


Årets Vilsare

Sara Nordvall Forsberg VINNARE
Sara är en viktig del i Vilses gemenskap. Hon tar hand om både nya som gamla medlemmar och ser till att alla känner sig välkomna och mår bra. Även om hon har lyst med sin frånvaro på teknikträningarna under året så finns hon alltid där när det vankas wintercup, fest, korridorshäng eller födelsedagskalas. Oavsett vilka problem man har så som kärleksbekymmer, för hög promillehalt eller avsaknad av sällskap till en filmkväll så löser Sara det och tar hand om en. Och som om inte detta vore motivering nog borde lång och trogen tjänst i alla fall premieras.

Emma Helmersson
För sitt fantastiska arbete som årets festansvarig och för att hon alltid är med och sprider glädje på de flesta träningar och vilse arrangemang. Tillsammans med Filip arrangerade hon även topparrangemanget ÖL-OL. Med bra banor, fint väder och grillad korv (i skogen!!) efteråt blev 2018 års upplaga något alldeles extra.

Emil Rankka
Med sin sköna stil sprider Rankka glädje och sammanhållning i Vilsefamiljen. Speciellt hans varma välkomnande av de nya Vilsare från Europa som kom under hösten förtjänar en eloge. Han är hej o skepp'ohoj, han är sodastreamad oboy, han är allting man kan få, han är bättre än Die Hard 2.

//Festkommittén
Fel på sidan? Kontakta admins © LiTHe Vilse Org.nr: 802455-0108