Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s t
Vilse i andra medier
f t t
Nyheter
Wintercup #5
2019-02-06 av Frida Jönsson Hellstadius

Resultat WC#5, med jaktstartlista.

Liveuppdatering kan läsas nedan.

Uppdatering 18:13.

25 deltagare kom till start på dagens wintercup, många insåg nog tidigt ordningen på banan men färre tog riktning emot förstakontrollen när de lämnade startplatsen. Två klungor, om totalt ca 7 personer såg ändå ut att tänka lite och rörde sig osäkert åt ett annat håll från resten av löparna. Den klungan bestående av majoriteten löpare sprang iväg väldigt fort, banläggarna drog slutsatsen att den klungan inte tänkte fullt ut.
Snacket hos banläggarna kretsar nu kring vilka cykelställ man planerat att leta vid om man springer till fel förstakontroll. Samt hur många som inser att de passerar andrakontrollen utan att märka det.

Uppdatering 18:44

Intet nytt på källarfronten, vi konstaterar att Johan än en gång skickat iväg majoriteten av löpare på en lång slinga till förstakontrollen. Dörren till källaren är fortfarande öppen och vi trivs i vår bunker, maten sinar men framförallt finns inget nätvärk. Isoleringen vore ett faktum om dörren går i baklås. Inga större skador än, ytterligare uppdateringar väntar. Över och ut.

Uppdatering 19:33

Två löpare har återvänt till källaren, vid gott mod men ganska vilsna. Linnea har passerat kontroll två två gånger utan att stämpla och Henrik är mycket förundrad över den gyllene måsen på grundaren till McDonalds huvud. Arrangörerna har för övrigt slut på förtäring, handfatet är för litet för att dricka ur och Frida äter sina skosnören. Uppdatering kommer om hur livet förfaller i källaren.

Uppdatering 19:54

Hanna och Anton har landat i källaren, suckar över en del ledtrådar men är glada åt att bastun är varm.

Uppdatering 20:02

Emil är först in med alla kontroller i herrklassen. Gratulerar till segern! Ett par minuter senare kommer en glad Oskar in med alla kontroller han med. Andra gången i historien han minns att han tagit alla. När han inser att han går in på andraplats är hans lycka gjord. Kul att se!

Uppdatering 20:10
Ett helt gäng har kommit tillbaka, Alva tar förstaplatsen i damklassen och Moa glider in som tvåa, grattis tjejer!
Övriga deltagare med alla kontroller är Junis, Maxime och Fredrik. Bra jobbat!

Uppdatering 20:15

Jonathan och Carl S kommer in med alla kontroller, Carls enda kommentar när han pustar ut på golvet är att det var långt till McDonalds. Nästa konstaterande är att det är första gången han tog alla! Grattis till dig också Carl!

Uppdatering 20:20

Det är många frågor i källaren just nu, Carl undrar varför berzeliusskolan logga ser ut som den gör och Fredrik undrar varför Sven inte är i mål än? Vi i tävlingsledningen känner oss pressade
och jobbar hårt för att finna svar på dessa frågor. Deltagarna tror tydligen att vi vet allt. Det kanske ser ut som att vi kan styra världen nerifrån källaren men jag kan avslöja att så är inte fallet. Över och ut.

Uppdatering 20:36

Alla löpare är i mål och de allra flesta har varit vid gott mod. Endast Sara är besviken eftersom hon hellre satt upp sitt O-ringentält i Vallamassivet än på Glyttinges camping. Opraktiskt att sova i en backe Sara, då glider ju alla väskor ner i ett och samma hörn!

Tävlingsledningen tackar alla deltagare för engagemang och önskar trevlig kväll.

Johan och Frida
Fel på sidan? Kontakta admins © LiTHe Vilse Org.nr: 802455-0108