Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s t
Vilse i andra medier
f t t
Nyheter
Dags att söka Vilsestyret 18/19
2018-04-05 av Elin Svensson

Nu öppnar ansökan till världens bästa styre! Är du sugen på att engagera dig i LiTHe Vilse, tveka inte att skicka in en ansökan!

Ansökan till styrelsen 17/18 sker via detta formulär. Ansökan stänger torsdagen den 19/4. En beskrivning av vad de olika posterna innebär följer nedan. För mer information om specifika poster är det bara att höra av sig till nuvarande styre, de svarar gärna på frågor. Håll även utkik på instagram!

Inför nästa läsår söker vi även en revisor och två personer till valberedningen. Dessa poster söks genom att fylla i detta formulär. Även här stänger ansökan torsdagen den 19/4.

Vid eventuella frågor kontakta Anna Wehlin eller Elin Svensson.

//Valberedningen 17/18


Ordförande
Ordförandens främsta uppgift är att leda styrelsens arbete. Ordföranden är också Vilses kontakt utåt mot universitetet, andra föreningar och sponsorer samt ansvarar för föreningens årsmöte och valmöte. Som ordförande är du navet i Vilses verksamhet och har en fantastisk möjlighet att påverka föreningen.

Vice Ordförande
Som Vice ordförande är du ansvarig för föreningens marknadsföring, kommunikation mot medlemmarna samt föreningens sociala medier. Vice Ordförande agerar dessutom sekreterare på möten, ansöker om LOK-stöd och är Ordförandens högra hand.

Kassör
Kassören tar hand om LiTHe Vilses ekonomi genom att sköta bokföring och budget. Som kassör är du ansvarig för att se till att medlemsavgifter samt avgifter från Vilses arrangemang kommer in. Dessutom säljer du föreningens snygga märken och tröjor.

Träningsansvariga
Vilses två träningsansvariga ansvarar för att ta fram ett träningsprogram (i samråd med övriga styrelsen, LiUElitidrott och LiTHe Syra). I uppgiften ingår att planera när träningarna ska vara, vilka som ska arrangera och att bistå arrangörerna i deras arrangemang, till exempel med kartfiler och utskrifter. De träningsansvariga ser även till att Vilses mästerskap arrangeras, tar hand om föreningens träningsmaterial samt planerar föreningens läger. Dessutom deltar man förstås i det gemensamma styrelsearbetet.

Festansvarig
Som festansvarig arrangerar du Vilses fester enligt vad styrelsen beslutar, vilket vanligtvis brukar innebära Höstfesten, Maskeraden, Vilsegalan och Öl-OL. Festansvarig har huvudansvar för att planera festerna, men får gärna ta hjälp av övriga medlemmar för att genomföra dem. I övrigt deltar festansvarig i styrelsens gemensamma arbete.
Fel på sidan? Kontakta admins © LiTHe Vilse Org.nr: 802455-0108