Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s t
Vilse i andra medier
f t t
Nyheter
Vinnare och nominerade Vilsegalan 2018
2018-02-13 av Erik Lindgren

Nedan följer vinnarna och de nominerade till de priser som delades ut på Vilsegalan i lördags.


Årets arrangemang

Hanna Modig Tjärnström och Therese Klintberg
Vilsefejden (aka vårcup nr 4). PM på hemsidan säger allt. Gaffling, kartbyte, men framförallt kakor och saft vid målet! Mums!

Anton Sundgren och Emil Rankka
En perfekt uppvärmning inför Höstfesten och en perfekt introduktion till Vilse-året för alla nya. Med varierande moment som inte bara krävde självvald väg i okänd mark, stod den bäste ploj-orienteraren som segrare.

Linnea Nord och Sara Norvall Forsberg VINNARE
En ny variant på rävjakt/räv-OL där klädnyporna la till en extra dimension. Alltid kul med nya träningsformer.

Robert Pettersson och Erik Lindgren
Robert och Eriks Wintercup med Monopol-tema har lovordats på flera sätt: "Sjukt imponerande och kreativ wintercup!" och "Bra Wintercup som man faktiskt hittade runt!"


Årets kvinnliga idrottare
 
Anna Wehlin VINNARE
När den svenska mästaren i ultralångdistans koras är det klart att man hittar Anna Wehlin på startlinjen. Inte nog med att hon bara tar sig i mål, hon gör det dessutom som silvermedaljör! Envishet och vilja är definitivt ingenting som Anna saknar.

Ellinor Eriksson
Ellinor har många fina placeringar hela året och uttagen i Svenska Landslaget till Euromeeting. Dessutom vann hon under året tre av fyra av Vilses orienterings-KM (lång, medel, natt) och också totalsegern i vårcupen.

Emma Helmersson
Emma har tagit fantastiska lyft i riktningen mot toppen av resultatlistorna. Imponerar starkt i de fysiska momenten på såväl träning som tävling!


Årets manliga idrottare

Oskar Daniels
När favoritdistansen avgjordes i den tuffa och varierande terrängen utanför Hallsberg var Oskar med i toppen. Med mindre än 10 minuter kvar ligger han fortfarande på guldplats men börjar bomma. Räddar dock upp situationen och säkrar hem ett natt-SM-brons.

Erik Lindgren VINNARE
Från att bli utsedd till årets idrottare med funktionshinder 2016 har mycket hänt, grabben har lärt sig att orientera! Erik inledde året starkt med en 7:e-placering på SM-ultralång. Till sommaren valde han att följa sitt hjärta, vilket medförde att han bytte klubb. Detta byte innebar i sin tur ytterligare ett SM-löv, en finfin 5:e plats i stafetten. Imponerande!

Axel Ek
Trots att han fortfarande inte inser sitt eget bästa och envisas med triathlon är han den enda Vilsaren som för sina prestationer under 2017 fick ta emot Riksidrottsförbundets elitidrottsstipendium. Trots obefintlig tv-tid så sägs det att han faktiskt var på idrottsgalan!


Årets nykomling

Jeanette Jönsson Hellstadius
Har dykt upp i Linköping och blivit en av tjejerna som mest frekvent dyker upp på teknikträningarna. Jeanette vann höstcupen, har varit på många av vilses träningar och spridit mycket glädje!

Henrik Hamrefors VINNARE
I OL3 bodde det bara tjejer när Henrik flyttade in. Hur han skulle hantera detta var svårt att veta. Kanske genom att bara äta falukorv eller så hittade han en fristad på Vilses arrangemang. Eller hur går det annars att förklara en imponerande nästan hundraprocentig närvaro på Vilses träningar och fester?

Jesper Sjöblom
I höstas flyttade en Södertäljebuse till Linköping. Sedan dess har OL1:s kök belönats med kulinariska experiment som redan uppnått legendstatus. Jeppe jobbar jättehårt. Jodlar, joggar, jagar snitslar. Springer, spränger, super. Gafflar, gif:ar. Mickrar, maxar. OL-kungen@hotmail.com är årets nykomling!


Årets prestation
 
Sven Engström
För de flesta brukar det räcka att springa till Campushallen en gång per dag, men inte för Sven. Efter två svängar dit och en tuff Rockgympa förlängde han även passet med en tur till Masten…

Styret 16/17
Det är inte ofta Vilses styrelse visar upp så goda språkkunskaper som Styret 16/17. I deras film på förra årets Vilsegala presterade de en otroligt bra norska!

Erica Pettersson VINNARE
För sitt fantastiska lopp i dimman i Kilsbergen på SM-stafetten. Erica får ge sig ut bland de första lagen på sista sträckan och förvaltar utgångsläget väl. Trots flera löpare med landslagsmeriter som jagar bakom håller Erica undan och springer in IFK Göteborg lag 2 på en nionde plats. Därmed visade hon att hon nästa gång är mer än redo för en plats i förstalaget.


Årets träningskompis

Adam Staadig
När det är torsdag och rockgympa så kan man vara säker på att det är där man hittar Adam. Med sin energi och positiva inställning får han alltid de andra att kämpa på. I våras var han den alltid välkomnande ledaren för den klassiska gympan, och vad är egentligen rockis utan Adam?

Elin Svensson
Är man med på vilses träningar är det ofta man hittar henne där. En väldigt frekvent deltagare som kommer dit glad, sprider positiv energi och ser till att alla hänger med. Hon gör att träningarna med vilse blir lite roligare!

Johan Eklund VINNARE
Keps-OL i vallaskogen? Intervaller i blötregn? Styrka en seg torsdagskväll? Vad, var och när passet är kvittar , är det med i vilses kalender kan man vara säker på en sak, Johan Eklund är där. Med sin växjö-jacka och sitt allmänt sköna sätt lyser han upp tillvaron likt en brasa på valborg. Utan honom skulle varje vilse-träning vara lite mindre … vilse.


Årets Vilsare

Erica Pettersson VINNARE
Som tävlingsledare har Erica de tre senaste gångerna styrt LiU-loppet i trygg hamn. Ett skepp som inte alltid är så lätt att styra. Ibland stormar det rejält och ibland är det knappt tillräcklig vindstyrka för att komma framåt. Gör dessutom ett bra jobb som vice ordförande i Vilses styrelse där hon bland annat är ansvarig för uppdateringar på de sociala medierna.

Jonatan Andersson
Jonatan är kanske inte den som märks mest på Vilses olika arrangemang men han är nästan alltid där. Oavsett om det är Vårcup, Wintercup eller vanlig träning ger han minst 100% och han ger inte upp förrän han försökt några timmar först. En trogen Vilsare under många år och en riktig förebild för oss alla!

Simon Runefors
Näst efter Junis den som varit med på flest Vilsearrangemang under 2017. Ställer också alltid upp om det behövs en ledare på Rockgympan. Vart Simon än går sprider han sin positiva attityd och sköna inställning med ett leende på läpparna.


Vi vill tacka alla som nominerat till priserna och alla som var med på galan och gjorde det till en fantastisk kväll!

//Festkommittén
Fel på sidan? Kontakta admins © LiTHe Vilse Org.nr: 802455-0108