Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s f t t
Nyheter
Årets Vilsare
2017-02-23 av Hanna Modig Tjärnström

Som ni alla vet är det dags för vilsegalan imorgon och där kommer massa fina priser delas ut. Men det finns ett pris där vi behöver er hjälp för att välja rätt vinnare, nämligen priset för årets vilsare. Nomineringarna läggs upp här och sen när ni anländer till sittningen imorgon så är det röstning i sann Robinson-anda som gäller. Så läs igenom nomineringarna noga och begrunda vem du tycker är den mest värdiga vinnaren.


Frida Jönsson Hellstadius
Frida är en flitig deltagare på Vilses arrangemang och tvekar inte att förverkliga egna idéer om roliga och kluriga träningar som Höstkul till exempel. Hon bidrog även till att Vilses 10-milalag sattes ihop och genomförde stafetten på ett exemplariskt sätt.


Erik Lindgren
Kan man räkna sig som en riktig Vilsare om man inte har besökt masten? Erik har tagit detta på allvar och snittar just nu ett besök i månaden de senaste fyra månaderna. Förutom allt jobb som träningsansvarig har han även varit med och ansvarat för LiU-loppet och sett till så Vilse fått en ny masterenhet.


Julia Modig Tjärnström
Ibland kanske inte en prestation sker med nummerlapp på, men fortfarande med karta och kompass. Julia har spridit glädje på träningar och gjort så att nya Vilsare känner sig extra välkomna till föreningen. Vilket kan vara minst lika viktigt som goda resultat. Att hon suttit med i styret, valbereddningen och nu revisor visar hur hon verkligen brinner för föreningen! En förebild för alla i Vilse.
Fel på sidan? Kontakta admins
© LiTHe Vilse