Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s f t t
Nyheter
Julgransplundring!
2003-12-16 av Peter Aronsson
Då var det dax att samla vilsekrigarna till ytterligare en stor batalj, nämligen julgransplundringen på Hg, logga in och anmäl dig nu!
LiTHe Vilse
inbjuder härmed till
Julgransplundring
lördagen den 17:e januari 2004.

Inbjudan:
Snart är det dags för ett nytt år och med det följer nya bravader och hjältedåd av Vilses tappra krigare. För att fira det nya året och glömma bort det gamla så anordnas lördagen den 17:e januari Vilses årliga Julgransplundring på Ryds Herrgård. Här har du chansen att sätta ribban för årets fester och dansa bort julskinkan. Kalaset kommer att kosta 170 riksdaler och för detta får du trerätters middag med fördrink, alkoholhaltigdryck till maten och kaffe så att du orkar dansa hela natten. För en äkta kalasstämning ska du även medta en gåva inslagen på lämpligt sätt för ca 20 kronor.

Tid: Klockan 19:30 till sent.

Anmälan:
Sker senast fredagen den 9:e januari på LiTHe Vilses hemsida eller på mail till marka137@student.liu.se, glöm inte att ange eventuella allergier, vegetariskt alternativ och vad du vill ha att dricka in/öl/cider/alkoholfritt).

Kostnad och betalning:
Kalaset kostar 170:- (150:- för alkoholfritt) och ska vara inbetalat på LiTHe Vilses postgirokonto 438 63 26-5 senast den 9:e januari. Kom även ihåg att medtaga en present för ungefär 20:-.

Klädsel: Något finare än tävlingsdräkt.

Spörsmål: Marlene Karlsson telefon 013-170483, 073-4402727, eller på mail: marka137@student.liu.se

VARMT VÄLKOMNA önskar LiTHe Vilses Styrelse!

Fel på sidan? Kontakta admins
© LiTHe Vilse