Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s f t t
Nyheter
Bra kämpaanda hjälpte inte
2003-12-09 av
LiTHe Vilses innebandylag hade inför dagens semifinal lovat många läckra mål, hårda tacklingar och onaturligt mycket skäggväxt. Tyvärr lyckades vi inte leva upp till något av våra löften.
De enda som hade någon form av tillstymmelse till skäggväxt var Mr K i målet och undertecknad. Bröderna, Världsmästarn och Edward hävdade bestämt att de verkligen försökt odla, men av skäggväxt syntes inte ett spår. För oss som vet att de alla springer för Denseln kom dock inte detta som någon överaskning. Alla vet ju att det inte finns några riktiga män i den klubben.

Matchen började dock bra för LiTHe Vilse som spelade mycket disiplinerat. Innebandybögarna i motståndarlaget förde matchen, men Vilse kämpade på bra och hade även flera farliga chanser. Till pausvilan hade dock Der Rote Machine lyckats ta ledningen med 2-0 efter två välplacerade skott.

I andra halvlek pressade Vilse på hårt och motståndarna fick även flera utvisningar, men bollen ville helt enkelt inte in denna dag. Motståndarnas målvakt spelade hela matchen mycket bra och hade de inte haft honom hade nog matchen slutat med jämnare siffror. (Enligt en säker Qvisling-källa så ska han tydligen spela i juniorlandslaget.)

I slutet av matchen, när vilse pressade på så mycket man kunde lyckades till slut Der Rote Machine punktera matchen med 2 skitmål.

Slutligen ett stort tack till alla fans som kom och hejade fram oss i semi-finalen!

LiTHe Vilse - Der Rote Machine
0-4

Mål LiTHe Vilse
Mål-Edward!
Fel på sidan? Kontakta admins
© LiTHe Vilse