Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
2xper
Länkar
f a s t
Vilse i andra medier
f f t t
Nyheter
Ordningsföreskrifter LiTHe Vilses maskerad 2013
2013-12-05 av Tobias Beckius
Ordningsföreskrifter LiTHe Vilses maskerad 2013

1. Nolltolerans mot matkastande – den som kastar mat åker ut DIREKT!

2. Skadegörelse – individ som på något sätt förstör eller på annat sätt skadar lokal/inredning/inventarier/ljudutrustning kastas ut från festen och kommer hållas ersättningsskyldig för skadegörelsen.

3. Respekt mot TM/arrangörer/serveringspersonal – vi vill alla ha ett så roligt och trevligt arrangemang som möjligt, och detta uppnår vi bland annat genom att visa hänsyn och respektera de som anordnar festen – t.ex. genom att vara tyst när TM har ordet och under gyckel, och att så gott som möjligt hjälpa serveringspersonal så att deras jobb flyter på så bra som möjligt (så att alla får något krubb!).

4. Som vanligt gäller normalt folkvett: drick lagom, för både din egen och andras säkerhets skull. Ingen s.k. fylleskjuts kommer finnas i år. I nödfall ringes istället efter ambulans på tfn: 112. Cykla gärna tillsammans och håll koll på era kamrater vid hemfärd, speciellt då det kan komma att vara både halt, kallt och jävligt.

5. Glasflaskor undanbedes! Om du tar med egen dryck, använd gärna plastflaskor eller burkar istället för glasflaskor för att undvika glassplitter som är högst otrevligt t.ex. på dansgolvet och för de som städar efteråt.

6. Hjälp till genom att slänga ditt skräp (burkar, tallrikar osv.) i sopsäckar och ingen annanstans.

7. Värt att minnas om alkohol är att den ”tänder lågan, men släcker förmågan”, så återigen uppmanas måttligt drickande till alla som vill maximera sina chanser och undvika s.k. ”vinballe-syndrom”.

Ha gärna i åtanke att samtliga arrangörer hjälper till av egen fri vilja för att ordna en så bra fest som möjligt för alla medlemmar, utan någon som helst kompensation. Du kan underlätta vårt arbete genom att följa ovanstående föreskrifter, tack på förhand för detta! Nu ser vi fram emot ännu en legendarisk maskerad!

Vänliga hälsningar
Arrangörerna
Fel på sidan? Kontakta admins © LiTHe Vilse Org.nr: 802455-0108