@lithevilse
LiTHe Vilse
Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s f t t
Nyheter
Herrmatch 3
2004-10-03 av Per Brolund
Vilses stolta innebandyherrar visade upp ett bländande spel och krossade Nationell Pedagogisk Front med 10-2.
Laget går från klarhet till klarhet och denna gång blev segersiffrorna tvåsiffriga. Vi började starkt med 3-0 men sedan gjorde de ett mål och fick ett av domarn och det blev match igen.
Detta tände våra testosteronfyllda kroppar och vi gick ifrån lätt och gjorde 7 snygga mål.
Matchens överaskning stod Hasse för när hans tunna handleder fick till ett skott som styrdes in i krysset.
Om det fortsätter såhär kommer vi ta hem turneringen lätt.
På tisdag kl 21.40 är det match igen mot Alla talar.. För de som ska komma och kolla, kom tidigt för de kommer nog bli fullsatt.

Var så många mål så ja tappa kollen:
Max... Läs mer »
25-manna
2004-09-30 av Peter Aronsson
Har fått en del frågor angående folk som vill ha skjuts till och från 25-manna. Nu finns svaret här!
LOK åker upp med 2 bussar, den ena åker upp över dan och den andra stannar kvar och åker hem söndag efter tävlingen. Resan kostar tor 125 om man inte är medlem. Vill man bara åka ena hållet antar jag att det blir halva priset.. men inte helt säker. Vilken tid dom åker vet jag inte ännu.. men säger till när jag vet. Förmodligen kommer bussarna att gå från LOK-gården, men det är inget jag vet ännu heller.

Det jag dock vet är att det endast finns ett fåtal platser kvar hem på söndagen nu.. medans det är lite mera plats på lördagen. Så det är först till kvarn som gäller! Hör av dig till mig om du vill med! Läs mer »
Resultat Inlines-KM
2004-09-27 av Andrea Westerdahl
Så var segrarna till Årets Inlines-KM utsedda. Att stoltsera med denna titel kan Henrik Eriksson och Sara Helander
Henrik 67 min (41 min)
Peter 69 min (40 min)
Pata 73 min (40 min)
Johan Bröt

Sara 50 min
Maria 52 min
Karin 71 min
Josefin 74 min
Marlene Bröt
Erika Bröt
Läs mer »
Herrmatch 2
2004-09-26 av Peter Aronsson
Efter den något bittra förlusten i första matchen var det nu dax att ta sig an En liten del av polen.
Som sig bör när det varit vilsefest dagen innan så går laget in och dominerar.. matchen började dock lite dåligt med ett mål i baken. Men efter att vi spelat upp oss lyckades Edith till slut peta in 1-1. Fler chanser blev det, men dock inga mer mål innan dommarn blåste till halvtid.

I den andra var det bara att mosa vidare mot dom fjäderlätta motståndarna som inte hade mycket vikt att sätta bakom.. Erik pillade in både 2-1 och 3-1 innan simon fick göra sitt första mål i vilsetröjan, 4-1. Målkalaset fortsatte med 5-1 av Päran och 6-1 av Edith innan motståndarna i matcjens sista sekund på något underligt sätt... Läs mer »
Slutgiltig prislista NSM
2004-09-23 av Harri Karlsson
Här kommer då de slutgiltiga priserna för NSM. 190 kronor billigare totalt! (UPPDATERAD VERSION!)
Vi kanske inte blir jämt antal i hytterna och jag tror med största säkerhet att vi betalar per hytt så då kanske det blir typ 40-50 kronor mer per person. Men det kan vi ta efteråt. Än har ju inte anmälningstiden gått ut och jag saknar en del namn samt rookies. ;) Värvning ikväll!

Nattsprint 93
Normaldistans 112
Bankett 278
Budkavle GRATIS! Vilse sponsrar.
Bussbiljett 65
Morgonmål 56 för båda dagarna
Inkvartering 92 (har blivit billigare)
Summa: 696 kronor

Båtresan: 535 kronor

Totalt: 1231 kronor

Hur ni betalar och anmäler er kan ni läsa i föregående två nyheter... Läs mer »
Ändrad tid Kom-i-form-festen
2004-09-23 av Lin Eriksson
OBS! Ändrad tid! Vi ses 18:00 på HG på lördag! (Träning som innan 16:00)
Träningen sker som planerat klockan 16:00 från öl-ol kullen, men vi återsamlas på Herrgårn redan klockan 18:00 istället för som tidigare sagt 20:00.

Detta är absolut nödvändigt eftersom vi blev (högt över styrets förväntan) drygt 40 stycken som ska vara med på lördag, och det är ruskigt snålt med sittplatser på HG.

Så observera att det är 18:00 på HG som gäller och ingenting annat! Annars riskerar man bli utan mat och dessutom få ståplats. Läs mer »
Förlust i premiären
2004-09-23 av Hans Brolund
Det blev en knapp förlust för killarna i innebandypremiären med 1-6.
Som vanligt blev de förlust i premiären. Trots ett massivt tryck på motståndarna under hela matchen lyckades det bara bli ett mål framåt. De va Kleist som i sin vanliga position inne i "slottet" visade vem som bestämde.
Det mesta gick i mot oss under matchen och som vanligt var det mesta domarens fel även om Kleist lyckades lura till sig ett frislag genom att simulera armbrott.
Förhoppningsvis blir det revansch redan på söndag då vi får hoppas att inte för många av nyckelspelarna är bakfulla.

Frågan är dock hur länge coachen Per får sitta kvar innan fansen kräver hans avgång. Enligt rykten skulle många redan nu se att assisterande coachen Hasse... Läs mer »
Extrainsatt årsmöte
2004-09-22 av Peter Aronsson
Styrelsen kallar samtliga LiTHe Vilses medlemmar till extrainsatt årsmöte den 29 september.
Kallelse till extrainsatt årsmöte för LiTHe Vilse orientering.

Datum: 29 september 2004
Plats: Björnkärrsgatan 1 C22 (Hos Andrea Westerdahl)
Tid: 20.00
Kallade: Medlemmar i LiTHe Vilse

Dagordning:

1. Mötets öppnande.
2. Val av ordförande och sekreterare för mötet.
3. Fastställande av röstlängd för mötet.
4. Fråga om mötets behöriga utlysande.
5. Val av justeringsperson samt rösträknare.
6. Namnbyte.
7. Mötet avslutas.

Noter:

6. Riksidrottsförbundet, som godkänner alla föreningars namn vill att vi lägger till en idrottslig anknytning samt något som säger att vi är en förening till vårt namn för att få upptas i förbundet.... Läs mer »
Innebandyträning
2004-09-17 av Per Brolund
Vi har bokat en tid för innebandy i Campushallen.
Kom och värm upp inför innebandystarten. En tid är bokad i Campushallen c-sal kl 22:00 på tisdag (21/9). Kostnad 300 kr / antal deltagare. Alla är välkomna, både killar å tjejer, även de som inte ska spela i nåt lag. Vid frågor prata med Maria eller Per. Läs mer »
NSM 2004 - anmälningsinfo
2004-09-16 av Harri Karlsson
Äntligen dags för NSM! Här får du reda på hur du anmäler dig!
För att anmäla dig till NSM så klickar du på "NSM-anmälan" i menyn till vänster och loggar in. Därefter fyller du i dina uppgifter samt vilka distanser du vill springa, vad du vill äta etc.

När du är klar så skickas din anmälan till Reiseleiter som sammanställer alla anmälningar och anmäler alla vilsare till arrangörerna.

Du får själv beräkna hur mycket just du ska betala in till Vilse (genom vårt postgiro som är: 438 63 26-5) enligt den slutgiltiga prislista som kommer läggas ut några dagar innan sista anmälningsdag/betalningsdag som är den 27:e september.

Reiseleiter och Kassör kommer självklart kontrollera så du betalat in rätt.

Anmälan är... Läs mer »
Spelprogram innebandy
2004-09-13 av Per Brolund
Nu är matchprogrammet för innebandyn klar.
Herrlaget spelar i en grupp tillsammans med 4 stryklag där man möter varje lag 3 gånger. Första matchen är onsdagen 22 september kl 22.20.
En kallelse i form av mail kommer skickas ut några dagar innan matchen. Läs mer »
NSM 2004
2004-09-08 av Harri Karlsson
Då var det dags att tänka på årets OL-happening, NSM, Nordiska
Studentmästerskapen i Orientering.
I år kommer det att gå av stapeln i Åbo, Finland den 5-7 November 2004, och självklart ska vi vara ett glatt gäng från Vilse som åker dit! För om åren har vi varit i bland annat Umeå, Tammerfors, Trondheim och Göteborg; och jag lovar att det är en resa att minnas. Bilder från dessa resor finns i bildgalleriet och bilder säger ju mer än tusen ord. ;)

Då arrangörerna inte har öppnat anmälan ännu så vet vi inte vilka klasser exakt som gäller men programmet är följande preliminärt i varje fall:
--------------------------------------------------
Torsdag 4 November:
Avresa på eftermiddagen med Silja Busstransfer direkt... Läs mer »
Inbjudan till Kom-i-form-festen!
2004-09-08 av Lin Eriksson
Lördagen den 25:e september är det dags att åter snöra på sig dansskorna för att i sällskap med andra glada Vilsare leva loppan på Herrgårn. Det är nu alla nya får testa på sin första Vilefest, och det är nu alla gamla Vilsekrigare ska visa hur det går till.
Kvällen inleds på eftermiddagen med en spännande och utslagsgivande patrulltävling, där en del kommer bli tröttare än andra. Några kommer också vinna priser som delas ut på HG. Skriv i anmälan om du tänkt eller inte tänkt delta i tävlingen. Styrelsen sätter ihop lagen, så man ska inte på förhand bestämma vem man ska springa med.

Framåt kvällningen återsamlas vi för att käka mat på Herrgårn, dricka billig dricka och tumla runt på dansgolvet.... Läs mer »
Gotland
2004-09-07 av Max Samuelsson
Åk till Gotland och orientera den 23-24 okt. Gemensam avresa fredagen den 22:a. Hemkomst 24:e. Tävlingen är en 2-dagarstävling med jaktstart andra dagen på en av Gotlands bästa kartor.
Skulle vilja en intresseanmälan till detta på vilka som skule tänka sig att åka med. Intresseanmälan är inte bindande utan bara för att jag ska få en uppfattning på hur många som vill med. Beräknad kostnad blir för resa ~500 sek. Sen tillkommer mat och boende. Skicka ett mail till Max på maxsa699@student.liu.se för mer info eller intresseanmälan Läs mer »
Herrinnebandylag
2004-09-07 av Per Brolund
För er som inte var med på upptakten kommer här lite information om vårt innebandylag.
Varje höst har vi ett innebandylag i LSIF:s turnering. Vi spelar i Öppen div 2. Det innebär att man spelar med 1 målvakt och 5 utespelare.
Matcherna spelas i Rydshallen och då oftast sent på vardagar eller på helger. Kostnaden för laget är 2600 och det fördelas på hur många matcher man spelar. Om man spelar alla matcher blir det nog 200-300.

Intresseanmäl er genom att skicka ett mail til mig, perbr543@student.liu.se, även de gamla som inte har anmält sig (Erik Sandh, Karl-Oskar, Raukard, Chrille Enberg?) bör skicka mail å säga till om ni vill vara med i år igen. Läs mer »
Sprint-KM
2004-09-07 av Peter Aronsson
Då var årets sprint-KM avgjort, är bara att gratulera dom båda överlägsna segrarna A kleist och Emma Johansson.
Resultaten finns i winsplits online med sträcktider. Om det är någon som hittar något fel går det ju att meddela mig så kan jag försöka åtgärda det.. om någon vill klaga är det bara att komma hit leta upp sin lapp och se att jag alltid har rätt.. ;)

Resultaten finns i länk längre ner.

Är på några ställen (typ två) som vissa personer har fått 20 min på en sträcka.. det beror på felstämpling.. eller rättare sagt på att en kontroll är överhoppad.

Finns även lite bilder från kvällens begivenheter som Maria har knäppt dom finns här:

http://130.236.217.77/bilder/upptakt04/

Dom finns dock inte... Läs mer »
LOK-träningar
2004-08-31 av Andrea Westerdahl
Från och med Tis 31/8 så sker gemensam cykelavfärd till Linköpings OK:s tisdagsträningar klockan 17:15 från Vallarondellen.
Läs mer »
Sprint-KM 6/9
2004-08-31 av Andrea Westerdahl
Så är det dags för årets rafflande upplaga av Sprint-KM. Samling 18:00 vid Ryds-motionscentrum.
Varmt välkomna!
Årets rafflande upplaga av Sprint-KM avgörs i Rydskogen, med samling vid Ryds-motionscentrum
Start sker från 18:00 och då väntar en cirka 3 kilometer mycket utslagsgivande bana.
(ingen föranmälan krävs)
Prisutdelning sker vid upptaktsträffen efteråt.

Välkomna att springa skiten ur er.
Läs mer »
Upptaktsträff 6/9
2004-08-31 av Emma Dahlskog
Nu är det dags för upptaktsträff för gamla och nya studenter!
Alla gamla och nya studenter är varmt välkomna på LiTHe Vilses upptaktsträff (efter sprint-KM, se separat inbjudan) den 6:e september klockan 20.00 i lokal T1, C-huset.

Under kvällen kommer vi informera om olika aktiviteter som LiTHe Vilse anordnar under året. Det kommer även finnas gratis fika samt märken och tröjor till försäljning.

Välkomna! Läs mer »
Häng med och spring Östgötakavlen!
2004-08-30 av Lin Eriksson
Lördagen den 11:e september går Östgötakavlen av stapeln. Det bjussas på korta sträckor och fullständigt obefintlig gaffling.
Banlängder är följande:
Klasser
H17 str 1-2: 5,0 km str 3: 4,7km str 4: 4,1 km str 5: 5,4 km

D17 str 1-2: 4,1 km str 3: 3,0 km str 4: 4,3 km

Eftersom det finns massor orienterare från diverse klubbar samlade i Vilse, är det ju smidigast att springa under Lithe Vilse som klubb istället för att ha kombinationslag (dock får man delta utom tävlan, men det är ju minst lika kul för det).

Anmäl ditt intresse under arrangemang. Om du är ny i Vilse och vill vara med och springa mailar du till: lin_eriksson@hotmail.com eller skriv en rad på forumet. Senast 7/9 måste anmälan vara inne!

Transport till och... Läs mer »
Fel på sidan? Kontakta admins
© LiTHe Vilse