Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
2xper
Länkar
f a s t
Vilse i andra medier
f f t t
Info

Tidpunkt

2024-03-23 17:00:00

Samlingsplats

Amfi vid Kårallen
×
Visa stor karta, Google maps

Ansvariga

Axel Severinson

Arrangemang

cykelfesten

Lås fast dig med din partner in time och ge dig ut på en resa genom TID och RUM<3 Sadla stålhästen! YIHA


ALLA MEDLEMMAR I LiTHe Syra och LiTHe Vilse:
det har blivit dags för en STORSLAGEN CYKELFEST

TID
Lördag 23 mars kl 17:00.

VAR
Gemensam GRATIS fördrink i Amfi, Campus Valla! Därefter cyklar alla par till olika adresser. Efter efterrätten är det mellanfest i OL3 (Alsättersgatan 7A). Roligt att återsamlas innan eftersläppet.

HUUUR?
Cykelfest är ett genialt koncept som går ut på att du och din kamrat cyklar runt till andra cykelfest-par under en trerätters middag, där ni står för en av rätterna (förrätt/huvudrätt/efterrätt). Vid varje rätt kommer ni träffa två andra par, som byts ut mellan varje stopp. Ett perfekt sätt att lära varandra i föreningarna helt enkelt!

Anmäl dig gärna ensam! Då blir du ihopparad med en annan anmäld. Efter anmälningsstopp skickas ett mail med information om vilken rätt ni ska laga samt vilka allergier och dryckespreferenser ni ska ta hänsyn till. Under kvällens kommer fler mail med adresser ni ska besöka.

EFTERSLÄPP
Vi har den stora äran att kunna erbjuda 50 st förköp till KK-festen DVBF (Det Var Bättre Förr) med JUR6! Fyll i anmälningsformuläret, först till kvarn! Pris 100 kr med kårrabatt (120 kr annars).

TEMA
Iconic Duos - Partners in Time. Tanken är retro. Lev som Barbie och Ken, bjud på kassler med ananas i sann 80-talsanda eller klä dig i labbrock likt Marie och Pierre Curie. Kom som dåtidens mest ikoniska duo. SLAY

PRIS
Riktlinjen är max 200 kr per person för mat och dryck. En mindre dyr maträtt kan balanseras upp med en stor drink (mums). Anmälan är bindande efter efter att den har stängt.

Ses där!


ANMÄLAN SKER I FORMULÄRET NEDAN

Länk till anmälan!

Puss & Kram,
styret i LiTHe Syra och LiTHe Vilse<3
Fel på sidan? Kontakta admins © LiTHe Vilse Org.nr: 802455-0108