@lithevilse
LiTHe Vilse
Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s f t t
Nyheter
Innebandymatch 5
2003-11-03 av
I morgon är det återigen dags för LiTHe Vilses stolta herrlag i innebandy att lira match. Vi förväntar oss högt tryck på läktaren.
Som sagt.. I morgon, tisdag, kl 22.20 så spelar LiTHe Vilse match nummer 5 mot förrädarna i Offsiders. I senaste mötet lyckades LiTHe Vilse, med sin ståtlige målvakt i spetsen, förnedra Offsiders så vi kan nog vänta oss ett revance-suget motståndarlag.

Som vanligt så behöver vi stöd från pubilken så alla Vilsare uppmanas komma dit och heja. Kan avslöja att ni som inte var där senast missade när Raukard gjorde ett gästspel i Linköping och visade upp en försmak av det berömda Raukard-gycklet i pausen (vilket chockade motståndarna helt, så vilse kunde vinna enkelt).

Eftersom... Läs mer »
Avresetid NSM!
2003-10-31 av Harri Karlsson
Då var det avresetiden spikad. 12.45 ifrån Statoil Ryd.
För att vi i tid skall hinna ner till nattsprinten så blev avresetiden flyttad någon timme.
 
 Den tid som gäller är:
 
 12.45 från Statoil Ryd fredagen den 7 november. Läs mer »
Månadens bana
2003-10-30 av
Årens tidigare succé Veckans bana har bytt naman och heter numer Månadens bana.
De som fått äran att lägga en bana är:
 
 Lina Persson & Erik Andersson (november)
 Pelle Lenander (december)
 
 Kartan kommer att finnas på LiTHe Vilses anslagstavla, där man kan rita av den. När en ny bana hängts ut meddelas detta via hemsidan och/eller mail.
 
 När man sprungit en bana så får man gärna lägga ut sin tid på forumet så det blir lite tävling.
 
 Kartor kan köpas av undertecknad. Läs mer »
Innebandymatchen flyttad!
2003-10-29 av Per Brolund
Innebandymatchen i morgon är flyttad på grund av att motståndarlaget bangar.
Der rote machine vågade inte möta oss i morgon utan skjuter upp smärtan till senare. Ny matchtid är söndag 30/11 kl 17.15.
 Dagen efter KOT-matchen så det kan bli ett bakfullt LitHe Vilse. Läs mer »
Inbjudan till Maskeraden
2003-10-29 av
Vi i fest kommittén vill inbjuda er till årets stora fest, maskeraden, som man bara inte får missa!
Lördagen den 22:a November sitter en förväntansfull jury ute i skyttecentrums lokaler. ”Sikta mot stjärnorna” juryn har fått nys om att dom bästa rockstjärne look-aliken går att hitta i idrottsvärlden. Nu får ni äntligen chansen att klä ut er till dom ni alltid velat vara, innan era föräldrar förstörde er musikkarriär och drog ut er i skogen istället.
 
 När? Klockan 19.00.
 
 Platts? Skyttecentrum
 
 Kostnad? Endast 200 kr! (180 kr alkoholfritt)
 
 Anmälan? Senast 17:e november. För att anmälan skall vara giltig måste du både vara anmäld och ha betalat in pengarna till LiTHe Vilses postgirokonto 438 63... Läs mer »
Anmälan till maskeraden
2003-10-29 av
Trots att det ännu inte kommit någon ordentlig inbjudan till maskeraden så har ni nu ändå möjlighet att anmäla er till maskeraden.
För att anmäla er till maskeraden så gör ni precis som när ni skulle anmäla er till NSM, dvs loggar in här på hemsidan och följer anvisningarna.

Vi vill poängtera att en anmälan inte kommer att vara giltiga förrens pengarna är betalda till LiTHe Vilse. Det är av yttersta vikt att alla betalar i tid så vi kan betala för maten, lokal och andra kostnader. Läs mer »
La Grande seriefinal!
2003-10-28 av Hans Brolund
Samtidigt som innebandytjejerna i detta nu krigar borta i campushallen kan jag meddela att herrarna står inför sitt livs uppgift.
Det är dags för den viktigaste matchen i LiTHe Vilses historia, nämligen seriefinalen i Öppen div 2. Det är Der Rote Machine som ska pulveriseras nu på torsdag 30/10 kl. 21.40 i Rydshallen. Som vanligt väntas massivt läktarstöd.
 
 De som vill lira bör helst anmäla sig till mig snarast möjligt så vi kan ha lite bättre koll på hur många vi blir. Om man inte kan va med kan det vara bra att berätta det också.
 
 PS. Då matchen anses som väldigt viktigt får inte ens David komma bakfull till matchen...
  Läs mer »
NSM-bussresa
2003-10-28 av Harri Karlsson
Då var priset klart för bussresan! Exakt avresetid meddelas senare.
Då var det klart hur det blir med bussresan! Vi kommer som sagt var åka med KOT från Stockholm och UFO från Uppsala i en Flexibuss så det kommer bli rejält röj på nervägen!
 
 Priset är 375 kronor t/r. (Ingen möjlighet till enkelbiljett.)
 Betalning skall ske till LiTHe Vilse senast fredagen den 31/10 på vårt postgironummer: 438 63 26-5.
 
 Avresa kommer ske från Statoil Ryd. Ingen avresetid är spikad men räkna med runt 13.45. Jag meddelar på hemsidan och skickar ett mail när avresetiden är fastställd!
 
 (Om någon mot förmodan skulle vilja hoppa på i Stockholm eller Uppsala gäller: Från Stockholm 430 kr; Uppsala 440 kr. Meddela mig i sådana... Läs mer »
Temasläpp
2003-10-28 av
Temasläpp ikväll klockan 21 på HG!
Dagarna går och årets stora fest Maskeraden börjar närma sig. Spänningen är stor och nu är det dags för temasläpp.
 
 Temasläppet kommer att äga rum över en öl på Herrgårn klockan 21:00 tisdagen den 28:e oktober och känner du för att ta en matbit är det bra att komma lite tidigare, då de slutar servera mat klockan 21. Det stora avslöjandet sker sedan i baren på nedervåningen och för de vilsekrigare som känner för att svänga sina lurviga efter det rafflande avslöjandet, så går det bra att göra detta till internationella rytmer ända fram till 01:00. Missa inte detta!!
 
  Läs mer »
Årets första WinterCup 5/11!
2003-10-26 av Patrik Svensson
Nu är det dags för årets första prestigefyllda WinterCup! Vi hoppas på deltagarrekord i år.
WinterCupen är en plojig serie tävlingar med jaktstartsfinal i vår. Kartmaterialet brukar bestå av rebusar, bilder och annat klurigt. Banorna är förlagda till upplysta bebyggda områden och gemensam start tillämpas. Poängbedömning sker efter löptid och antal tagna kontroller. Vi hoppas att så många rookies som möjligt kommer till start och försöker vinna detta prestigefyllda arrangemang.
 
 Mer info och anmälan finns under Arrangemang. Läs mer »
Marschen mot titeln går vidare
2003-10-26 av David Granath
Återigen en oerhört imponerande seger med 5-2 av Lithe Vilses innebandylag (herrar) som formligen pulvriserar allt motstånd i kampen om den åtråvärda innebandytiteln
Vaknade imorse av att tungan var fastklistrad mot gommen och en bultande huvudvärk gjorde sig till känna. Kanske var gårdagen lite för rolig? Tankarna surrade runt och det var mycket man hellre ville göra än att åka o spela innebandy. Som tur var så informerades jag av att man skulle vrida klockan lite vilket gjorde att man fick den där extra timman som så väl behövdes.

Vilse inledde som vanligt i tempo furioso och pressade motståndarna högt upp i banan. Den här matchen hade vi lyxen att till och med ha avbytare vilket gjorde att såna som jag fick en... Läs mer »
Novembertvagning 26/11
2003-10-25 av Erika Ödlund
Tröttnat på att träna ute i höstkyla? Dags att bli ren inför julmånaden? Följ med Vilse på äventyrsbad och taco-buffé i simhallen.
För mer information och anmälan, se under Arrangemang. Läs mer »
Innebandymatch nr 4
2003-10-24 av
Nu på söndag, 12.45 spelar LiTHe Vilses herrlag åter igen innebandymatch. Denna gång är det "Passa pollen, suta rysset" som ska besegras.
Då vi kommer att sakna mycket folk pga smålandskavlen så uppmanas alla i innebandylaget att punktligt, 15 minuter innan matchstart, befinna sig i Rydshallen. De som jag vet kan ställa upp är:

* Jag själv
* Max
* Tobbe A
* David (bakfull?)
* Edvin (om han skyndar sig hem)
* Peter
* Lundagårds
* Ev. Erik Sandh (en halvlek kanske)

Kan ju hända att det dyker upp någon mer också som jag glömt bort, men som ni ser är det lite dåligt med folk så ni som är med på listan ovan MÅSTE dyka upp eller höra av er så vi kan fixa någon ersättare. Om Peter inte kan dyka upp så har jag gjort klart med... Läs mer »
Tröjorna har kommit!
2003-10-24 av Peter Aronsson
Äntligen har dom kommit, dom gula och lila, med fin text på ryggen, materialet är såklart nylon!
Som sagt var, tröjorna har kommit, och dom finns hemma hos mig. Vi har gjort en liten turordningslista för vilka som ska få tröjor ifall dom skulle råka ta slut.

1. Tjejer på small och xsmall
2. NSM-resenärer
3. Innebandy
4. övriga

Det gäller alltså inte att alla tjejer kan komma och köpa small eller xsmall på en gång, utan det är för at det ska finnas små storlekar till dom tjejer som vill ha tröja.

Priset är 260 kr.

I övrigt gäller först till kvarn, meddela mig på något sätt att du vill ha en tröja och vilken storlek (går givetvis bra att komma hit och prova), så meddelar jag dom som kan komma och köpa sina... Läs mer »
Temasläpp inför maskeraden
2003-10-19 av
Dagarna går och årets stora fest maskeraden börjar närma sig. Spänningen är stor så nu är det dax för temasläpp.
Temasläppet kommer att vara på herrgårn nästa tisdag, den 28:e. Presenationen av temat kommer av inträffa runt 21 tiden, så för dom som tänkt äta så är det en god idee att samla ihop ett gäng och gå dit en bra stund innan detta. Det stora avslöjandet sker sedan i baren på nerevåningen. Missa inte detta!! Läs mer »
Innebandylaget vann igen
2003-10-19 av
LiTHe Vilses innebandylag (herr) fortsätter att rada upp segrar. Denna gång var det Edgar Rovers som fick se sig besegrade.
Uppladdningen inför matchen kunde dock ha varit bättre. Många sena återbud gjorde att LiTHe Vilses lag precis fick ihop tillräckligt många spelare. Det var inte vilka spelare som helst som var borta heller. Stjärnor som bröderna Brolund, Tobbe A, Max och Erik S saknades.

Vilses lag visade dock att de har ett brett spelarregister och kämpade som aldrig förr vilket också gav resultat. Ungefär 10 minuter in i första halvlek kunde Kleist sätta dit 1-0.

I andra halvlek startade Vilse i ett frenetiskt tempo och satte dit 2-0 redan efter 10 sekunder. Bollarna fortsatte sedan att trilla in och försvaret... Läs mer »
LiTHe Vilse vs. Edgar Rovers
2003-10-18 av Hans Brolund
Ännu en viktig (herr)match står på programmet. Nu på söndag, 19/10, kl. 13.30 möter vi Edgar Rovers i Rydshallen.
Det är bra om de som inte ska komma meddelar detta så jag vet hur många som kommer. Dels för att vi inte skall bli för få dels för att vi kan bli för många om alla kommer.

Vi kör samling 15 min innan så kanske vi hinner gå igenom hur laget ska se ut innan domarn blåser igång matchen... Läs mer »
Resultatlista från Natt-KM
2003-10-16 av
Nu vet vi vilka som är de riktiga natträvarna i Lithe Vilse.
Idag avgjordes Natt-KM i den mörka hemska skogen i Malmslätt. Damklassen vanns ganska lätt av Lina medans det blev en rafflande duell i herrklassen, där Edvin gick segrande ur striden.

Resultatlista

Damer 5.9 km

1 Lina Persson 50.34
2 Maria Gunnarsson 54.39
3 Marlene Karlsson 59.29
4 Erika Ödlund 63.28
5 Josefina Berntsson 68.49
Therese Nyström brutit
Emma Dahlskog brutit
Karin Eklöf brutit
Andrea Westerdahl brutit
Malin Danielsson ej start

Herrar 8.9 km

1 Edvin Karlsson 53.33
2 Per Brolund 53.45
3 Max Samuelsson 55.40
4 Peter Löfås 59.14
5 Henrik Eriksson 60.34
6 Jonas Svernestam 61.57
7 Daniel Lindahl 63.51
8 Tobias Thorsson 63.52
9 Marcus Lundagård 67.17
10 Tobias Kjell... Läs mer »
Startlista för Natt-KM
2003-10-15 av
Då var det lottat och klart.
Damer 5.9 km

Therese Nyström 01
Emma Dalskog 03
Malin Danielsson 05
Erika Ödlund 07
Josefina Berntsson 09
Marlene KArlsson 11
Maria Gunnarsson 13
Karin Eklöf 15
Lina Persson 17
Andrea Westerdahl 19


Herrar 8.9 km

Andreas Frisk 00
Tobias Kjell 02
Peter Löfås 04
Tobias Thorsson 06
Daniel Forsberg 08
Henrik Eriksson 10
Daniel Lindahl 12
Jonas Svernestam 14
Daniel Edstam 16
Erik Johansson 18
Patrik Svensson 20
Edvin Karlsson 22
Marcus Lundagårds 24
Per Brolund 26
Jakob Gustafsson 28
Max Samuelsson 30 Läs mer »
PM för Natt-KM
2003-10-14 av
Då var det bara två ynka dagar kvar tills det är dags att kora årets natträvar. Läs och begrunda.
PM för Natt-KM

Datum: 031016
TC: Hellgrenshagen i Malmslätt
Första start: ca 19.30, individuell start med 2 minuters startmellanrum.
Startlista: Anslås på Vilses hemsida imorgon kväll.
Avresa: Gemensam avfärd med cykel 18.45 från Statoil Ryd. Kom i tid!

Banlängder: Damer 5.9 km, Herrar 8.9 km
Karta: Malmslätt, ritad 2002, skala 1:10 000, ekvidistans 1m
Terrängbeskrivning: Flack detaljfattig skogsmark med flertalet stigar. Varierande framkomlighet.
Stämplingssytem: Gamla hederliga stämplar.

Ombyte: Utomhus
Toa: Tveksamt

Banläggare: Erik Sandh
Frågor: Besvaras av Josefina & Henrik

Ladda lampan så ses vi på torsdag! Läs mer »
Fel på sidan? Kontakta admins
© LiTHe Vilse