@lithevilse
LiTHe Vilse
Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s f t t
Nyheter
Inbjudan till Maskeraden
2003-10-29 av
Vi i fest kommittén vill inbjuda er till årets stora fest, maskeraden, som man bara inte får missa!
Lördagen den 22:a November sitter en förväntansfull jury ute i skyttecentrums lokaler. ”Sikta mot stjärnorna” juryn har fått nys om att dom bästa rockstjärne look-aliken går att hitta i idrottsvärlden. Nu får ni äntligen chansen att klä ut er till dom ni alltid velat vara, innan era föräldrar förstörde er musikkarriär och drog ut er i skogen istället.
 
 När? Klockan 19.00.
 
 Platts? Skyttecentrum
 
 Kostnad? Endast 200 kr! (180 kr alkoholfritt)
 
 Anmälan? Senast 17:e november. För att anmälan skall vara giltig måste du både vara anmäld och ha betalat in pengarna till LiTHe Vilses postgirokonto 438 63... Läs mer »
Anmälan till maskeraden
2003-10-29 av
Trots att det ännu inte kommit någon ordentlig inbjudan till maskeraden så har ni nu ändå möjlighet att anmäla er till maskeraden.
För att anmäla er till maskeraden så gör ni precis som när ni skulle anmäla er till NSM, dvs loggar in här på hemsidan och följer anvisningarna.

Vi vill poängtera att en anmälan inte kommer att vara giltiga förrens pengarna är betalda till LiTHe Vilse. Det är av yttersta vikt att alla betalar i tid så vi kan betala för maten, lokal och andra kostnader. Läs mer »
La Grande seriefinal!
2003-10-28 av Hans Brolund
Samtidigt som innebandytjejerna i detta nu krigar borta i campushallen kan jag meddela att herrarna står inför sitt livs uppgift.
Det är dags för den viktigaste matchen i LiTHe Vilses historia, nämligen seriefinalen i Öppen div 2. Det är Der Rote Machine som ska pulveriseras nu på torsdag 30/10 kl. 21.40 i Rydshallen. Som vanligt väntas massivt läktarstöd.
 
 De som vill lira bör helst anmäla sig till mig snarast möjligt så vi kan ha lite bättre koll på hur många vi blir. Om man inte kan va med kan det vara bra att berätta det också.
 
 PS. Då matchen anses som väldigt viktigt får inte ens David komma bakfull till matchen...
  Läs mer »
NSM-bussresa
2003-10-28 av Harri Karlsson
Då var priset klart för bussresan! Exakt avresetid meddelas senare.
Då var det klart hur det blir med bussresan! Vi kommer som sagt var åka med KOT från Stockholm och UFO från Uppsala i en Flexibuss så det kommer bli rejält röj på nervägen!
 
 Priset är 375 kronor t/r. (Ingen möjlighet till enkelbiljett.)
 Betalning skall ske till LiTHe Vilse senast fredagen den 31/10 på vårt postgironummer: 438 63 26-5.
 
 Avresa kommer ske från Statoil Ryd. Ingen avresetid är spikad men räkna med runt 13.45. Jag meddelar på hemsidan och skickar ett mail när avresetiden är fastställd!
 
 (Om någon mot förmodan skulle vilja hoppa på i Stockholm eller Uppsala gäller: Från Stockholm 430 kr; Uppsala 440 kr. Meddela mig i sådana... Läs mer »
Temasläpp
2003-10-28 av
Temasläpp ikväll klockan 21 på HG!
Dagarna går och årets stora fest Maskeraden börjar närma sig. Spänningen är stor och nu är det dags för temasläpp.
 
 Temasläppet kommer att äga rum över en öl på Herrgårn klockan 21:00 tisdagen den 28:e oktober och känner du för att ta en matbit är det bra att komma lite tidigare, då de slutar servera mat klockan 21. Det stora avslöjandet sker sedan i baren på nedervåningen och för de vilsekrigare som känner för att svänga sina lurviga efter det rafflande avslöjandet, så går det bra att göra detta till internationella rytmer ända fram till 01:00. Missa inte detta!!
 
  Läs mer »
Årets första WinterCup 5/11!
2003-10-26 av Patrik Svensson
Nu är det dags för årets första prestigefyllda WinterCup! Vi hoppas på deltagarrekord i år.
WinterCupen är en plojig serie tävlingar med jaktstartsfinal i vår. Kartmaterialet brukar bestå av rebusar, bilder och annat klurigt. Banorna är förlagda till upplysta bebyggda områden och gemensam start tillämpas. Poängbedömning sker efter löptid och antal tagna kontroller. Vi hoppas att så många rookies som möjligt kommer till start och försöker vinna detta prestigefyllda arrangemang.
 
 Mer info och anmälan finns under Arrangemang. Läs mer »
Marschen mot titeln går vidare
2003-10-26 av David Granath
Återigen en oerhört imponerande seger med 5-2 av Lithe Vilses innebandylag (herrar) som formligen pulvriserar allt motstånd i kampen om den åtråvärda innebandytiteln
Vaknade imorse av att tungan var fastklistrad mot gommen och en bultande huvudvärk gjorde sig till känna. Kanske var gårdagen lite för rolig? Tankarna surrade runt och det var mycket man hellre ville göra än att åka o spela innebandy. Som tur var så informerades jag av att man skulle vrida klockan lite vilket gjorde att man fick den där extra timman som så väl behövdes.

Vilse inledde som vanligt i tempo furioso och pressade motståndarna högt upp i banan. Den här matchen hade vi lyxen att till och med ha avbytare vilket gjorde att såna som jag fick en... Läs mer »
Novembertvagning 26/11
2003-10-25 av Erika Ödlund
Tröttnat på att träna ute i höstkyla? Dags att bli ren inför julmånaden? Följ med Vilse på äventyrsbad och taco-buffé i simhallen.
För mer information och anmälan, se under Arrangemang. Läs mer »
Innebandymatch nr 4
2003-10-24 av
Nu på söndag, 12.45 spelar LiTHe Vilses herrlag åter igen innebandymatch. Denna gång är det "Passa pollen, suta rysset" som ska besegras.
Då vi kommer att sakna mycket folk pga smålandskavlen så uppmanas alla i innebandylaget att punktligt, 15 minuter innan matchstart, befinna sig i Rydshallen. De som jag vet kan ställa upp är:

* Jag själv
* Max
* Tobbe A
* David (bakfull?)
* Edvin (om han skyndar sig hem)
* Peter
* Lundagårds
* Ev. Erik Sandh (en halvlek kanske)

Kan ju hända att det dyker upp någon mer också som jag glömt bort, men som ni ser är det lite dåligt med folk så ni som är med på listan ovan MÅSTE dyka upp eller höra av er så vi kan fixa någon ersättare. Om Peter inte kan dyka upp så har jag gjort klart med... Läs mer »
Tröjorna har kommit!
2003-10-24 av Peter Aronsson
Äntligen har dom kommit, dom gula och lila, med fin text på ryggen, materialet är såklart nylon!
Som sagt var, tröjorna har kommit, och dom finns hemma hos mig. Vi har gjort en liten turordningslista för vilka som ska få tröjor ifall dom skulle råka ta slut.

1. Tjejer på small och xsmall
2. NSM-resenärer
3. Innebandy
4. övriga

Det gäller alltså inte att alla tjejer kan komma och köpa small eller xsmall på en gång, utan det är för at det ska finnas små storlekar till dom tjejer som vill ha tröja.

Priset är 260 kr.

I övrigt gäller först till kvarn, meddela mig på något sätt att du vill ha en tröja och vilken storlek (går givetvis bra att komma hit och prova), så meddelar jag dom som kan komma och köpa sina... Läs mer »
Temasläpp inför maskeraden
2003-10-19 av
Dagarna går och årets stora fest maskeraden börjar närma sig. Spänningen är stor så nu är det dax för temasläpp.
Temasläppet kommer att vara på herrgårn nästa tisdag, den 28:e. Presenationen av temat kommer av inträffa runt 21 tiden, så för dom som tänkt äta så är det en god idee att samla ihop ett gäng och gå dit en bra stund innan detta. Det stora avslöjandet sker sedan i baren på nerevåningen. Missa inte detta!! Läs mer »
Innebandylaget vann igen
2003-10-19 av
LiTHe Vilses innebandylag (herr) fortsätter att rada upp segrar. Denna gång var det Edgar Rovers som fick se sig besegrade.
Uppladdningen inför matchen kunde dock ha varit bättre. Många sena återbud gjorde att LiTHe Vilses lag precis fick ihop tillräckligt många spelare. Det var inte vilka spelare som helst som var borta heller. Stjärnor som bröderna Brolund, Tobbe A, Max och Erik S saknades.

Vilses lag visade dock att de har ett brett spelarregister och kämpade som aldrig förr vilket också gav resultat. Ungefär 10 minuter in i första halvlek kunde Kleist sätta dit 1-0.

I andra halvlek startade Vilse i ett frenetiskt tempo och satte dit 2-0 redan efter 10 sekunder. Bollarna fortsatte sedan att trilla in och försvaret... Läs mer »
LiTHe Vilse vs. Edgar Rovers
2003-10-18 av Hans Brolund
Ännu en viktig (herr)match står på programmet. Nu på söndag, 19/10, kl. 13.30 möter vi Edgar Rovers i Rydshallen.
Det är bra om de som inte ska komma meddelar detta så jag vet hur många som kommer. Dels för att vi inte skall bli för få dels för att vi kan bli för många om alla kommer.

Vi kör samling 15 min innan så kanske vi hinner gå igenom hur laget ska se ut innan domarn blåser igång matchen... Läs mer »
Resultatlista från Natt-KM
2003-10-16 av
Nu vet vi vilka som är de riktiga natträvarna i Lithe Vilse.
Idag avgjordes Natt-KM i den mörka hemska skogen i Malmslätt. Damklassen vanns ganska lätt av Lina medans det blev en rafflande duell i herrklassen, där Edvin gick segrande ur striden.

Resultatlista

Damer 5.9 km

1 Lina Persson 50.34
2 Maria Gunnarsson 54.39
3 Marlene Karlsson 59.29
4 Erika Ödlund 63.28
5 Josefina Berntsson 68.49
Therese Nyström brutit
Emma Dahlskog brutit
Karin Eklöf brutit
Andrea Westerdahl brutit
Malin Danielsson ej start

Herrar 8.9 km

1 Edvin Karlsson 53.33
2 Per Brolund 53.45
3 Max Samuelsson 55.40
4 Peter Löfås 59.14
5 Henrik Eriksson 60.34
6 Jonas Svernestam 61.57
7 Daniel Lindahl 63.51
8 Tobias Thorsson 63.52
9 Marcus Lundagård 67.17
10 Tobias Kjell... Läs mer »
Startlista för Natt-KM
2003-10-15 av
Då var det lottat och klart.
Damer 5.9 km

Therese Nyström 01
Emma Dalskog 03
Malin Danielsson 05
Erika Ödlund 07
Josefina Berntsson 09
Marlene KArlsson 11
Maria Gunnarsson 13
Karin Eklöf 15
Lina Persson 17
Andrea Westerdahl 19


Herrar 8.9 km

Andreas Frisk 00
Tobias Kjell 02
Peter Löfås 04
Tobias Thorsson 06
Daniel Forsberg 08
Henrik Eriksson 10
Daniel Lindahl 12
Jonas Svernestam 14
Daniel Edstam 16
Erik Johansson 18
Patrik Svensson 20
Edvin Karlsson 22
Marcus Lundagårds 24
Per Brolund 26
Jakob Gustafsson 28
Max Samuelsson 30 Läs mer »
PM för Natt-KM
2003-10-14 av
Då var det bara två ynka dagar kvar tills det är dags att kora årets natträvar. Läs och begrunda.
PM för Natt-KM

Datum: 031016
TC: Hellgrenshagen i Malmslätt
Första start: ca 19.30, individuell start med 2 minuters startmellanrum.
Startlista: Anslås på Vilses hemsida imorgon kväll.
Avresa: Gemensam avfärd med cykel 18.45 från Statoil Ryd. Kom i tid!

Banlängder: Damer 5.9 km, Herrar 8.9 km
Karta: Malmslätt, ritad 2002, skala 1:10 000, ekvidistans 1m
Terrängbeskrivning: Flack detaljfattig skogsmark med flertalet stigar. Varierande framkomlighet.
Stämplingssytem: Gamla hederliga stämplar.

Ombyte: Utomhus
Toa: Tveksamt

Banläggare: Erik Sandh
Frågor: Besvaras av Josefina & Henrik

Ladda lampan så ses vi på torsdag! Läs mer »
Ändrad tid för träning
2003-10-08 av Fredrik Pettersson
Kvällens träning är flyttad till 17.35 från Rydshallen eller 17.45 vid Öl-kullen.
Träningen är framflyttad för att den ska kunna genomföras i dagsljus. Läs mer »
Innebandymatch flyttad (herrarna)
2003-10-07 av Hans Brolund
Söndagens innebandymatch är flyttad till den 3 december eftersom den krockar med 25manna-korten.
Matchen mot A-team är alltså flyttad från:
v41 Sön 12/10 12:25 RYDSHALLEN (A-Team)

...till det nya nya datumet:
v49 Ons 3/12 21:40 RYDSHALLEN (A-Team) Läs mer »
Natt KM
2003-10-07 av
Nu är det dax att anmäla sig till Natt-KM.
Den 16/10 avgörs vilka som är de riktiga natträvarna i Lithe Vilse. Så det är bara att ladda lampan och ge sig ut och träna.
Mer information finns under arrangemang. Läs mer »
Återigen en seger!
2003-10-06 av Peter Aronsson
Denna gången var det Offsiders som fick lämna planen efter att ha fått smaka på vilses klubbor.
2-1 stog tavlan på när domaren blåste pipan. Vilse hade tagit sin andra raka seger! Många giganter fanns på plan, backarna var bra, men den största stjärnan får ändå Edward vara (trots att han som anfallare inte gjorde något mål).

Hasse mosade in 1-0, och lite senare ville Max visa att gotlänningar kan dom också och drog på ett välplacerat långskott rakt upp i nättaket. 2-0 till vilse och publiken(?) gick knappt att få tyst på!

En bannlyst vilsare (Simon Nyström) för alla framtid, kvitterade till 2-1. Ytterligare en vilsare har blivit bannlyst och snart utplockad ur medlemsregistret är Erik Moqvist som även han... Läs mer »
Fel på sidan? Kontakta admins
© LiTHe Vilse