@lithevilse
LiTHe Vilse
Vilsefakta

LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Sponsor
Sign-Sport lampspecialisten.se
Länkar
a s f t t
Nyheter
Idrottslyftet
2012-12-08 av Beata Falk

I veckan fick vi ett glädjande besked från Idrottslyftet. LiThe Vilse har beviljats 40000 kr för projektet "Låt inte skorna snöa inne".
Tanken är att vi med hjälp av pengarna ska kunna arrangera extra roliga aktiviteter för våra medlemmar så att vi alla kan hjälpas åt att peppa varandra att hålla i träningen, även nu när skogen är full av snö.

Tanken är att vi under vintern ska genomföra

- 2 träningsdagar med resa till bra kartor där vi tränar, duschar, pratar igenom banorna och äter gemensam lunch i en hyrd klubbstuga. Tid och plats återkommer vi med.

- Vilsegalan, en glittrig tillställning den 9/2 med prisutdelning där bedrifter av olika slag premieras.

- Skid/skidorienteringläger i Orsa. Vi kommer att få... Läs mer »
Wintercup #3
2012-12-04 av Martin Jansson

PM Wintercup #3


Start sker vid OL3 (Alsättersgatan 7A) klockan 18.00 den 12-12-12, målgång sker på samma adress. Den som önskar att starta klockan 12.12 istället får göra det, men då utan karta. Målstämplingen sker genom att knacka på rutan till vardagsrummet, deltagare tillåts ej att gå i mål samtidigt och alltså ”dela” på placeringen.

Medtag (minst) en plastficka till att ha kartan i. Plasten-ficken som de kallas i Tyskland kan vara bra att ha till mycket, t.ex. att ha svamp i eller ifall man har glömt en kondom. Glöm alltså inte plastfickan!! På kvällen är det mörkt, men lampor är för mesar, ät därför mycket morötter för att förbättra mörkerseendet. Morötter de är orangea, men Marcus är... Läs mer »
Återbäring
2012-12-02 av Beata Falk

Tack alla för att Maskeraden ännu ett år kan gå till historieböckerna som årets Vilsefest nr 1!
Ni som råkade glömma en eller annan sak på skytte c finns sakerna nu i säkert förvar på Rydsvägen 306a. Kolla med Lovisa så att hon är hemma och kan släppa in er bara. Läs mer »
Resultat Stadsmästerskapen
2012-12-02 av Fredrik Johansson

Stadsmästerskapen hade i år start i OL3:an med 39 startande deltagare. Varvning och mål var vid Filbytergallerian där det bjöds på must, pepparkakor och ischoklad.

Upplägg:
Årets vintercup bestod av två delar. I den första gällde det att plocka 15 kontroller för herrar och 12 för damer. Totalt fanns 21 kontroller att välja på så halva grejen var att själv välja vilka kontroller man kunde ta och därefter lägga upp en rutt som minimerade löptiden.

De lättare kontrollerna var placerade en bit längre ut, medan de lite klurigare var mer på väg ner mot varvning/mål. För ganska många blev rutten lång, men kämpartakterna var mycket goda!

Andra delen innebar att man skulle samla ledtrådar som ledde fram till sista... Läs mer »
2012-12-02 av Beata Falk

Läs mer »
Resultat Wintercup
2012-11-27 av Peter Eriksson

Glädjande så var det många deltagare på dagens WC. Efter en hård duell kunde till slut Källe och Alva ta hem segrarna. Här nedan finns länk till resultaten. Värt ett extra hedrersomnämnande är Jonatan Andersson som dök upp i skrivande stund med 8 tagna kontroller (varit ute i dryga 4h)

https://docs.google.com/open?id=0B5-1ITfKJu6KajZYbUNqSlIxRk0 Läs mer »
Orsalägret - definitiv anmälan
2012-11-27 av Amy Rankka

Nu är det dags att göra den definitiva anmälan om ni vill åka med till årets roligaste träningsläger i Orsa Grönklitt.

Glöm inte att ni som redan intresseanmält er måste anmäla er igen!

Mer info och anmälan finns under arrangemanget Orsalägret. Läs mer »
WC2
2012-11-25 av Peter Eriksson

Ni har väl inte missat att anmäla er till andra deltävlingen i Wintercupen som är en perfekt genomkörare inför lördagens stadsmästerskap.

Anmälan här

Läs mer »
Anmälan till Stadsmästerskapen öppen!
2012-11-23 av Sara Nordvall Forsberg

Nu kan man anmäla sig till årets viktigaste tävling Stadsmästerskapen innan årets viktigaste fest Maskeraden!

Vi utlovar en hejdundrandes tävling! Efteråt bjuds det på glögg och pepparkakor! Detta FÅR du inte missa!

Anmäl dig nu! Läs mer »
Resultat Natt-KM
2012-11-14 av Henrik Tosteberg

I nattens mörker har ett riktigt tufft Natt-KM arrangerats, det tuffaste på länge ryktas det. Banan sållade pojkarna från männen och flickorna från damerna.

Efter att ha kämpat sig runt i cirka 80 tunga minuter med värkande ben och fokuserade tankar så vann tillslut Sofia Salomonsson i damklassen och Mathias Hallmén i herrklassen. Grattis till dessa två kämpar!

Även ett stort tack till Rasmus Elmelid och Olof Sandgren för arrangemanget och banläggningen!

Sträcktider från natten kan ses här.

Läs mer »
Vilsemärken
2012-11-13 av David Eriksson

Nya Vilsemärken för att sy på overallen har nu anlänt till Ryd! För att komma över ett sådant märke tar du kontakt med Jenni - jenni.simola@gmail.com! Kostnad: Bara 20 SEK! Läs mer »
Anmälan till Wintercup 2 är öppen
2012-11-12 av Peter Eriksson

Nu är anmälan till wintercup 2 öppen så se till att anmäla er redan nu, för detta vill ni inte missa.


Anmälan hittar ni här!


Läs mer »
LiTHe Vilse-bloggen!
2012-11-11 av Sofia Gustavsson

Nu är det dags - världspremiär för LiTHe Vilse-bloggen! På www.lithevilse.blogspot.se kommer det framöver publiceras skildringar från vardagen ur en Vilsares perspektiv, med allt från vardagsträning till festligheter inräknat. Bloggen är tänkt som en portal som ska underhålla, men också marknadsföra och informera om allt som vi i LiTHe Vilse hittar på. Surfa in nu och läs ett inlägg om hur det var på årets NSM!

Vill du bidra med ett inlägg om planering av WinterCup, tankar efter OL-träning med LiU Elitidrott eller genomtänkta utklädnings-tips inför maskeraden? Alla bidrag välkomnas! Maila till sofgu845@student.liu.se. Läs mer »
Intresseanmälan skidresa till Orsa
2012-11-06 av Amy Rankka

Som traditionen bjuder kommer vi åka på träningsläger till skidmeckat Orsa i vinter. Lägret kommer vara 24-27/1. Nytt för i år är att det förutom vanlig skidåkning i finfina spår kommer att erbjudas skiorienteringsträning. Om vädret tillåter kommer vi kunna åka på Mora skidgymnasiums uppkörda spår och använda deras kartor. Förhoppningsvis kommer vi även få experthjälp av en välmeriterad skidorienterare.

För att kunna boka fina stugor behöver vi nu veta på ett ungefär hur många vi kommer bli. Så om du är intresserad av att följa med och vill vara säker på att få plats i en av våra stugor, in och anmäl dig redan idag! Det är inte en bindande anmälan utan vi kommer att lägga upp en ny anmälan... Läs mer »
Resultaten från Wintercup #1
2012-11-06 av Johan Nyman

Gratulerar till dagens segrare Sara Forsberg och Marcus Jansson!

Här kommer resultaten:
1. Sara Forsberg 2:09:18 8
2. Marcus Jansson 1:54:05 7
3. Peter Eriksson 1:54:10 7
4. Johan Eriksson 1:54:30 7
5. Jonatan Francén 1:54:20 7
6. Tobias Beckius 1:55:00 7
7. Staffan Ek 1:47:22 6
8. Lukas Gustafsson 1:53:30 6
9. Emil Kalered 1:53:50 6
10. Alva Olsson 1:54:00 6
11. Joel Käll-Karlsson 1:54:50 6
12. Samuel Björk 2:43:15 6
13. Jonatan Andersson 2:43:20 6
14. Filip Östman 0:59:00 3
15. Martin Sand 1:21:30 3
16. Viktor Antonsson 1:21:40 3
17. Ludvig Eriksson 1:22:00 3
18. Oskar Svensson 1:22:00 3
19. Love Berzell 1:22:22 3
20. Matilda Jonsson 0:13:00 0

Läs mer »
Natt-KM
2012-11-03 av Olof Sandgren

Natt-KM går av stapeln den 14:e November i skogarna norr om Ljungsbro. Se till att anmäla er så att ni inte missar årets grymmaste orienteringshändelse inom Lithe Vilse!

Det kommer att behövas bilar till detta arrangemang, så om ni har möjlighet att vara transportörer får ni väldigt gärna ange det i anmälan. Anmälan finner du om du trycker på "träningar"!

Vi ses!
Läs mer »
Ny policy om ersättning för medhjälpande vid LiTHe Vilses aktiviteter
2012-11-01 av Sofia Gustavsson

På årsmötet igår diskuterades en inkommen motion, som behandlade om riktlinjer ska sättas upp för utbetalning av ersättning för medhjälpande vid LiTHe Vilses aktiviteter. Årsmötet beslutade följande:

En ny punkt i reglementet med en policy om ersättning: Ingen ersättning utgår vid ordinarie verksamhet (arrangera NSM-resa, servera vid maskeraden, arrangera höstcup etc.). Vid större arrangemang (exempelvis då LiTHe Vilse arrangerar NSM) tar styrelsen separat beslut om eventuell ersättning. Läs mer »
Anmälan Temasläpp
2012-10-31 av Beata Falk

Nu finns anmälan till årets temasläpp ute. Anmäl dig NU då anmälningstiden är kort eftersom vi måste förboka all mat. Sista anmälan vid lunch på fredag.

Läs mer »
Wintercupspremiär
2012-10-30 av Amy Rankka

Så har det äntligen blivit dags för årets kanske mest prestigefyllda cup, nämligen Wintercupen! Den första deltävlingen är tisdagen den 6/11 och anmälan ligger nu uppe. För er som inte varit med tidigare år så kommer här en kort beskrivning av hur en Wintercup går till.

För att springa bra på en wintercupsbana är det inte i första hand en god vana av karta och kompass som är viktigt utan det gäller att vara bra på att klura och lösa gåtor samt att ha god kännedom om vår stad. Wintercupskontrollerna är alltså inte utmarkerade på en vanlig karta, för att lista ut var de sitter nånstans måste man klura ut svaret på en gåta eller liknande. Kontrollerna består av stiftklämmor och får tas i valfri ordning.... Läs mer »
Dagordning LiTHe Vilses årsmöte 2012 - 31/10 20:00
2012-10-30 av David Eriksson

1. Fastställande av röstlängd för mötet.
2. Val av ordförande och sekreterare för mötet.
3. Val av protokolljusterare och rösträknare.
4. Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt.
5. Fastställande av fördragningslista.
6. Styrelsens verksamhetsberättelse samt förvaltningsberättelse för det senaste verksamhetsåret.
7. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen, för den tid som revisionen avser.
8. Fastställande av verksamhetsplan för det kommande verksamhetsåret
9. Behandling av styrelsens förslag och i rätt tid inkomna motioner.
a. Justering av reglemente
b. Justering av stadgar
c. Motion 1: Riktlinjer kring utbetalningar för medhjälpande vid LiTHe Vilses... Läs mer »
Fel på sidan? Kontakta admins
© LiTHe Vilse