LiTHe Vilse är orienteringsföreningen för alla som pluggar på Linköpings Universitet.
Vi har träningar nästan alla dagar i veckan och håller oss för det mesta inom cykelavstånd från Ryd.

Nyheter
Tung innebandyhelg
2003-12-02 av
Vilses stoltaste hjältar har då spelat innebandy. Inte bara en match utan två på samma dag och inom 2h.
Vilses stolta innebandyherrar mötte i sin första match för helgen de smockfeta och fula "Passa pollen suta rysset" eller nåt sånt. Det kunde bara sluta på ett sätt. Detta till trots att motståndarna vid flertalet tillfällen utnyttjade sina extra ton och mejade ner de snabba och kvicka vilsespelarna. Dock maldes ingenjörssvinen ner till molekyler när Vilse väl fick tag i sitt spel. Hela första halvlek dominerade vilse fullständigt dock ledde vi bara med något enstaka mål då moståndarlaget råkade få in ett frislag. Det va dock aldrig nåt snack om saken och segersiffrorna skrevs till 4-2. Crille enberg gjorde ett antal av de målen.
5 plus: Crille
4 plus: Broder Hova
3 plus: Dyngfors
2 plus: Eduardo
1 plus: Da C*ck
1minus: Författaren utvisningar å skit

Match 2:
Nu skulle de röda maskinerna mosas en gång för alla va taktiken inför detta toppmöte. Skulle vilse redan här avgöra utgången av serietoppen, eller skulle de röda töntarna vara kapabla att ställa till det.

Redan från start märktes det att Vilse va kvar i "Schmeck-tempot" och bollarna rann in en efter en. David manade dock hela tiden på sina lagkamrater med "Det är bara att göra 7 snabba nu" och sånna uppmuntrande kommentarer. Lingfors lyckades i slutet av matchen när han va placerad inne i målgården spräcka nollan. Jublet i vilseklacken visste inte sin gräns. Dock påpekade domaren att det bara va en minut kvar av matchen och vilse hann inte med sin magiska upphämtning. Slutresultatet blidde 8-1 till töntarna.

5 plus: Per Brolund "En crosschecking ska premieras"
4 plus: Tobbe "muffinsmannen" Almqvist
3 plus: Dyngfors "Mål ,utvisning och domarsnack allt fanns"
2 plus: Världsmästar-erik
1 plus: Skit-Gud "Hur i helvete kan bollen studsa in framför mål varje gång den studsat i sargen bakom"